Edirne Surlarında Dehşet! Önce Cinayet İşledi Sonra İntihar Etti Edirne Surlarında Dehşet! Önce Cinayet İşledi Sonra İntihar Etti

Edirne'de yüzünü maskeyle kapatarak bankalara ait 5 ATM'ye zarar verip para çalmaya çalışan Murat U. (44), otogarda yakalandı. Maskeli şüpheli, ATM'lerin kameralarına sprey boya sıkıp görüntü kaydını engellemeye çalışırken güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, Edirne'nin Sabuni Mahallesi Çilingirler Caddesi'nde meydana geldi. Murat U., gece saatlerinde ATM'lerin çevresinde inceleme yaptıktan sonra başındaki berenin yanı sıra yüzünü de maske ile kapattı. ATM'nin kamerasını sprey boya ile kapatıp cihaza zarar veren Murat U., parayı alamayınca bölgeden uzaklaştı. Bu anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

77170 2Jrl

Polis ekipleri, ihbar üzerine kapsamlı bir inceleme başlattı. Gece saatlerinde aynı yöntemle 5 ATM'ye zarar verildiği ancak para çalınamadığı tespit edildi. Şüphelinin Murat U. olduğunu belirleyen polis, otobüse binip kentten kaçmaya çalıştığı sırada otogarda yakalayıp gözaltına aldı. Hırsızlık suçlarından kaydı olduğu öğrenilen Murat U.'nun üzerinde el feneri, tornavida ve bere ele geçirildi.

Murat U.'nun emniyetteki işlemleri sürerken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı derinleştiriyor. Güvenlik güçleri, ATM güvenlik önlemlerini artırarak benzer olayların önüne geçmeyi hedefliyor. Bu olay, şehirde güvenlik kameralarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.