• DOLAR 34,07 %0.22
  • EURO 37,82 %0.32
  • ALTIN 2.729,71 %0.05
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.596 %-0.15
  • ETHERIUM 2.319 %1.78
18°
2 ay önce Güncel

Eşini aldatan adam, boşanma sürecinde olduğu eşiyle 10 gün aynı otel odasını paylaştığını ifade edince, Yargıtay boşanma davasının bozulmasına karar kıldı.

2 ay önce Güncel

Tiryakilere bir kötü haber daha geldi. ÖTV oranlarındaki zammın ardından sigara markaları peş peşe fiyatlarını değiştiriyor. Philip Morris, JTI, American Tobacco ve BAT sigara gruplarının sonrası son zam TT grubu sigaralara geldi. Ayrıca bir alkollü içecek grubuna da zam uygulandı. İşte yeni fiyatlar..

2 ay önce Güncel

Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava tahmin raporuna göre, aşırı sıcaklar, yurdu etkisi altına almaya devam edecek. Sıcaklık değerlerinin, mevsim normallerinin 4 ila 6 derece fazla olacağı değerlendiriliyor. Bu ülkenin büyük bir bölgesini yüksek sıcaklıklar bekliyor.

2 ay önce Güncel

Antalya'nın Aksu ilçesinde, yerleşim yerlerine yakın bir bölgede çıkan yangın paniğe neden oldu. Murtuna Mahallesi'nde başlayan yangın, seralar ve bahçelere sıçradı ve hızla yayıldı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangın, kuvvetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'de oynanan Hollanda - Türkiye maçının ardından Türkiye'ye dönüşünde uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile olası bir görüşme için davet yapacaklarını belirtti ve bu davetin Türkiye-Suriye ilişkilerini eski günlerine döndürmeyi amaçladığını söyledi.

2 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 1750 kişilik personel alımı yapılacak.

2 ay önce Güncel

Kişisel verilerin güvenliği, dijital çağda her zamankinden daha önemli hale geliyor. Ancak, bilgisayar korsanları tarafından gerçekleştirilen sızıntılar, bu verileri sürekli olarak tehlikeye atıyor. Son yaşanan olay, şimdiye kadar görülen en büyük şifre sızıntısı olarak kayıtlara geçti.

2 ay önce Güncel

Son aylarda gerileyen mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçti. Yatırımcıların dikkatle takip ettiği bu değişim, özellikle bankada mevduatı bulunanları yakından ilgilendiriyor. Peki, 1 milyon TL'nin güncel getirisi ne kadar oldu?

2 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, Türkiye genelinde aşırı sıcak hava dalgası bekleniyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sıcaklıkların pazartesi gününden itibaren artacağını ve 5-6 gün boyunca etkili olacağını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Ehliyet almak isteyen sürücü adaylarını ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe giriyor. Yapılacak değişiklikle direksiyon sınavında park etme sürecinde adaylara ek bir hak tanınacak.