• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.499 %-0.35
  • ETHERIUM 2.265 %-0.42
19°
2 ay önce Güncel

Adana'da sokakta oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Güncel
2 ay önce Güncel

Memur ve emeklilerinin zamlı maaşları gelecek hafta hesapları yatmaya başlayacak. Kök maaşının düşüklüğünden dolayı zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emekliler için yeni düzenleme yapılıyor.

2 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A haberleşme uydusunun fırlatılması için çalışmalara titiz bir şekilde devam ettiklerini söyleyerek, "Bu gece inşallah bağımsızlığımızın sembolü Türksat 6A'nın fırlatma işlemlerini başarıyla gerçekleştirerek, kendi uydusunu üreten 11 ülkeden biri olacağız ve uzaya imzamızı atacağız." ifadelerine yer verdi.

2 ay önce Güncel

Çalışan milyonlarca kişi yeni dönem zamlı maaşların açıklanmasıyla beraber kıdem tazminatı tavanını mercek altına aldı. Ocak-Haziran sürecinde kıdem tazminatı tavanı 35 bin 58 lira 58 kuruş olarak veriliyordu. Son enflasyon raporuna göre ortaya çıkan zam oranına bakıldığında kıdem tazminatı tavan ücreti de artmış oldu. Peki, yeni kıdem tazminatı tavanı ne kadar? İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, inşaatı ve proje çalışmaları sürmekte olan hızlı tren hatlarına yönelik bilgilendirme yaparak, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule noktasındaki çalışmaların 2025 yılında bitmiş olacağının müjdesini verdi.

2 ay önce Güncel

Şiddetli sağanak birçok kentte hayatı olumsuz etkiledi. Bazı illerdeki dolu yağışı; ev, araba ve tarım alanlarında zor anlar yaşattı. Ordu ve Muş'taki sel felaketinde iki kişi yaşamını yitirdi. AFAD Başkanı Okay Memiş, bölgedeki son gelişmelere ilişkin bilgilendirme yaptı.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emeklilerin temmuz ayı enflasyon farkları netleşti. Bu anlamda memur ve memur emeklileri yüzde 19.31 zam uygulanırken, SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 24.73 zam farkı almış olacak. Öyleyse maaş farkları hangi tarihlerde ödenecek? İşte merak edilen detaylar...

2 ay önce Güncel

Altın 'güvenli liman' olmayı sürdürürken, yatırımcıların beklediği hamle geldi. Ons altındaki değer yükselişi gram altına fiyatlarını da etkiledi. İşte 8 Temmuz 2024 altın alış satış fiyatları..

2 ay önce Güncel

AK Parti kurmayları en düşük emekli maaşının artırılması için çalışmalara başladı. Bu konuda, mevcutta 10 bin TL seviyesinde olan en düşük emekli maaşının, en az 12 bin TL olacağı konuşuluyor.