• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.499 %-0.35
  • ETHERIUM 2.265 %-0.42
19°
2 ay önce Güncel

İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında, yüksek kâr vaadiyle 300 milyon lira dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Hatice Ö., ifadesinde borçlarını ödemek için bu yola başvurduğunu ve ekonomik dalgalanmaların kendisini çıkmaza soktuğunu söyledi.

2 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, aile hekimlikleri ve sağlıklı yaşam merkezlerinin daha etkin hale getirilmesi için planlarını açıkladı. Bakan Memişoğlu, özellikle yaşlılar ve çocuklar için hizmetlerin hızla ulaştırılmasını sağlayacak adımlar atacaklarını belirtti.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında, "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlarına Sağlanan Teşvikler ve Öğrencilere Yönelik Devlet Katkıları" konulu işbirliği protokolü imzalandı. Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin katıldı.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), en az lise mezunu personel alımı için duyuru yaptı. Mülakatsız gerçekleştirilecek personel alımı için başvuru şartları ve detayları açıklandı.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayı itibarıyla Türkiye'deki memur maaşlarına %19,31 oranında zam yapıldı. Bu zam ile birlikte, farklı meslek gruplarına göre memurların yeni maaşları da resmi olarak açıklandı. İşte, temmuz ayında en yüksek maaşı alacak olan memur grupları ve maaşları...

2 ay önce Güncel

Enflasyon ve Değer Kaybı Banknot Tercihlerini Değiştirdi; 500 Liralık Banknotlar Geri Planda Kaldı.

2 ay önce Güncel

Özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler de 2025 yılından itibaren Milli Eğitim Akademisi'nde akademi eğitimi alma imkanına sahip olacaklar.

2 ay önce Güncel

Yeni Şafak gazetesi, bugün yayımladığı manşet haberiyle, pandemi, depremler ve savaşın tetiklediği ekonomik krizle mücadele için zenginlerden bir defaya mahsus "aktif vergisi" alınmasını önerdi.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ATM'lerde ve mobil uygulamalarda önemli güncellemeler yaparak bankacılık sisteminin güvenliğini artırmaya yönelik yeni adımlar atıyor. ATM'lerde dolandırıcılık yapan kişilerin kartlarını yutma özelliği eklenerek, güvenlik önlemleri güçlendirildi.

2 ay önce Güncel

Konya'da yapılan operasyonda, Suriye uyruklu bir ev sahibi, evini 17 kaçak göçmene bin TL karşılığında kiralamış. Polis, göçmen kaçakçılığı suçundan ev sahibini gözaltına aldı.