• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.002 %-0.7
  • ETHERIUM 2.276 %1.75
22°
1 ay önce Güncel

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından iade edilmişti. Ağır Ceza Mahkemesi, savcılığın itirazını haklı buldu ve Polat çifti Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

1 ay önce Güncel

Halk eğitim merkezlerinde usta öğretici olarak çalışmak isteyenler için beklenen duyuru yayımlandı. İşte başvuru tarihleri ve detaylar...

1 ay önce Güncel

Para piyasası ve altın uzmanı İslam Memiş, ABD’de açıklanacak enflasyon verileriyle ilgili yatırımcıları uyardı. tv100’de kaleme aldığı yazısında Memiş, "Yarın dananın kuyruğu kopacak" diyerek, altın ve para piyasalarında aşağı ya da yukarı yönlü sert kırılmaların yaşanabileceğine dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya'nın enflasyon hesaplamasına ilişkin dünkü açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çetinkaya'nın “Fiyatlar artıyor. 100 TL olan bir ürünün bir yıl sonra 175 TL ya da 145 TL olması arasından can yakıcılığı açısından bir fark yok. Psikolojik olabilir” değerlendirmesine Prof. Dr. Demirtaş, X (Twitter) hesabından yanıt verdi.

1 ay önce Güncel

Son yıllarda Yunanistan'a tatil yapmaya giden Türk turist sayısında ciddi bir artış yaşanıyor. Bu durum, Türk turizm işletmecilerini harekete geçirdi. Yerli turisti aşırı fiyatlarla bezdiren turizmciler, Yunanistan'a vizesiz seyahat uygulamasının kaldırılmasını talep etmeye hazırlanıyor.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresindeki iller için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan tahminlere göre, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Ankara'nın kuzey ve doğusu ile Bolu'nun doğusunda yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Adnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezasını onadı. Adnan Oktar ve onun yönettiği Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne mensup kişilere verilen cezalar, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından kesinleştirildi.

1 ay önce Güncel
1 ay önce Güncel

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kapsamlı bir soruşturma çerçevesinde önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınanlar arasında Neslim Güngen, eşi İnanç Güngen ve MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu) tarafından görevlendirilen bir vergi müfettişi de bulunuyor.

1 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik yeni bir düzenleme ile dikkat çekiyor. Açıklanan takvime göre, destekleme ve yetiştirme kursları için bazı öğrencilerin okulları 2 Eylül'de açılacak. Bu karar, öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı ve eksiklerini gidermeyi hedefliyor.