• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.248 %-0.22
  • ETHERIUM 2.642 %0.4
6°
3 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulunda, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin birinci bölümünde bulunan ilk 6 madde onaylandı. İşte teklifin detayları..

3 ay önce Güncel

Meteoroloji'den paylaşılan son verilere göre; Kastamonu, Çorum, Çankırı, İstanbul civarları ile Kırıkkale'nin kuzey noktaları ve Ankara'nın kuzey ve doğusunda yerel kuvvetli yağış olacağı değerlendiriliyor. Rüzgarın ise kuzey taraflarından saatte 40 ila 60 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor. İşte illere göre hava durumu verileri..

3 ay önce Güncel

Sosyal medyayı ikiye bölen olayda bir gelişme daha yaşandı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımıyla, Icardi ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte Wanda Nara'dan dikkat çeken açıklamalar..

3 ay önce Güncel

Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı ardından 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

3 ay önce Güncel

Zam yağmuru devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Lafiella alkollü içecek grubuna zam geldiğini duyurdu. İşte yeni fiyatlar..

3 ay önce Güncel

Nisan ayında yapılan yüzde 75'lik zamla gündeme gelen Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) limitinde yeni bir ayar daha geliyor. Temmuz ayında yapılacak yüzde 40 zamla birlikte HGS minimum dolum limitinin 245 TL'ye çıkacağı iddia ediliyor. Son dönemdeki enflasyon artışı, vatandaşların cebini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Her ürün ve hizmete yapılan zamlardan en çok etkilenen sürücüler oluyor.

3 ay önce Güncel

Ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu ve altın piyasasında beklenen hareketliliğin başladığını açıkladı. Memiş, yatırımcıların bu dönemde nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair kritik bilgiler paylaştı. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından dolar kurunun sabitlenmesini ve bunun TL varlıklarına yönelimi artırdığını eleştirerek, büyük bir kıyameti açıkladı.

3 ay önce Güncel

NATO Sonuç Bildirgesi'nde, 2025'te Hollanda'da gerçekleşecek zirvenin ardından bir sonraki zirvenin Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.

3 ay önce Güncel

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 13.00'a kadar yapılması planlanan uçuşların yüzde 10'unun iptal edileceği duyuruldu. İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle alınan bu karar, yolcuları etkileyebilir.