• DOLAR 33,99 %0.12
  • EURO 37,70 %-0.33
  • ALTIN 2.727,20 %-0.70
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.388 %-4.68
  • ETHERIUM 2.245 %-6.26
24°
1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nden İstanbul'a dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ziyaretin NATO'nun 75. kuruluş yıl dönümüne denk geldiğini belirterek, ittifakın birliğini ve insicamını sergilediklerini ifade etti. Erdoğan, terörle mücadelede müttefiklerden samimi dayanışma beklediklerini vurguladı ve savunma sanayi ticaretindeki kısıtlamaların kaldırılmasını talep etti.

1 ay önce Güncel

AK Parti Konya milletvekili Latif Selvi, öğretmenlik mesleğine dair önemli bir müjde verdi. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile birlikte kariyer basamaklarının sadece öğretmenler ve okul yöneticilerine verildiğini hatırlatan Selvi, idareci arkadaşlara yönelik başöğretmenlik verilmesi konusunda çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde meydana gelen patlama sonucunda bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Bölücü terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu.

1 ay önce Güncel

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebileceğini belirtti. İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından dikkatler Gelecek Partisi'ne çevrildi. Davutoğlu, Erdoğan'dan davet gelmesi halinde kendisinin de görüşebileceğini söyledi.

1 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Srebrenitsa katliamının 29. yıl dönümünde Bosna Hersek'teki anma törenine katıldı. Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği videolu mesajın bir kısmının kesilmesi krize neden oldu. Özel, duruma sert tepki göstererek yetkililerden bilgi aldı ve yaşananları açıkladı.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, enflasyon ve faiz indirim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Döviz kurlarındaki yükseliş devam ediyor. Euro kuru, tüm zamanların rekorunu kırarak ilk kez 36 TL'yi geçti.

1 ay önce Güncel

Ankara’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve İnanç Güngen'in para kasasının, 2 yıl önce Şile’de bir restoranda polislere silah sallayarak şov yapan Gökhan Göz olduğu ortaya çıktı. Göz, firari olarak her yerde aranırken, Güngen çifti ve MASAK müfettişi dahil 45 şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz'da yapılacak olağan seçimli mali genel kurul için başkanlık aday listesini açıkladı. Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından üç ismin yarışacağı belirtildi.

1 ay önce Güncel

Ankara’da, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika vaadiyle dolandırıcılık yapan 16 şüpheliden 7'si tutuklandı.