• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.64
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
6°
3 ay önce Güncel

Kulislerde son konuşulan bilgilere göre, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden 7 milletvekilinin AK Parti’ye geçeceği öne sürüldü. İYİ Partili vekillerin alacağı kararda ise eski genel başkan Meral Akşener’in görüşmelerinin etkili olduğu iddia ediliyor.

3 ay önce Güncel

İŞKUR, yurt dışında çalışmak isteyenler için yeni bir personel alım süreci başlattı.

3 ay önce Güncel

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yeni bir anlaşma için beklemesine rağmen Beşiktaş’ın “yeni sezon planlamasında olmadığı” ifadesiyle teklif gitmeyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu Fenerbahçe'nin kadrajına girdi.

3 ay önce Güncel

Güvenlik donanımları eksik araçların satışını engelleyen düzenlemenin ertelenmesiyle birlikte sıfır araç kampanyaları devam ediyor. Peki, bu durum ikinci el otomobil piyasasını nasıl etkileyecek?

3 ay önce Güncel

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları netleşti. Borsa, altın döviz üçlüsünde bu hafta yukarı hareketler kaydedildi. En yüksek kazancı yüzde 2,2'yle altın sırtlarken, ardından, Euro ve dolar yükselişini tamamladı.

3 ay önce Güncel

Pegasus, Bosna Hersek’in Tuzla şehrine uçuşlarını başlatacağını ve bu yeni hat için özel bir kampanya ile 1 Euro'ya bilet satacağını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji, 13 Temmuz 2024 tarihli hava durumu raporunu yayımladı ve birçok il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

3 ay önce Güncel

Ambalajlı sulardaki fiyat farkı, çeşitli markalarda 10 kata kadar ulaşıyor. 500 ml ambalajlı bir marka 1,75 liraya satarken, bir başka markanın fiyatı 11 lirayı bulabiliyor. Uzmanlar, hiçbir temel gıda ürününde bu oranda fiyat farkının olmadığını söyleyerek, paketli suya tavsiye edilen fiyat ibaresi gelmelidir önerisini sundular.

3 ay önce Güncel

Mayıs ayından bu yana Batı Nil Virüsü'nden ölenlerin sayısı 31'e ulaştı, son iki günde ölümlerde %70 artış yaşandı.

3 ay önce Güncel

Emekli maaşı zammı kulis bilgisiyle ortaya çıktı: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in onayladığı rakam Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.