• DOLAR 34,01 %0.21
  • EURO 37,85 %0.08
  • ALTIN 2.752,25 %0.21
  • BİST100 9.946 %0.09
  • BITCOIN 55.800 %-2.5
  • ETHERIUM 2.351 %-2.21
26°
1 ay önce Güncel

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kendisini MİT görevlisi olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran Mehmet Emin B. ve ona yardım eden 2 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Mehmet Emin B.'nin 66 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), yüksek harcamaları olan ancak gelir beyan etmeyen veya düşük gelir beyanında bulunan kişilere yönelik sıkı bir inceleme başlattı.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarına zam yaptı ve yeni zamlı fiyatlar uygulamaya girdi. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Deprem riski yüksek olan İzmir'de, yapı stokunun eski olması ve yerleşim yerlerinin yanlış konumlandırılması nedeniyle olası bir depremde büyük yıkımlar yaşanmasından endişe ediliyor. Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, kentte olası bir depremde Konak, Alsancak, Bayraklı, Mavişehir ve Bostanlı'da sıvılaşma yaşanacağını, denizin kentin içine doğru yürüyeceğini belirterek, "Bunlar uzun vadede çözülmesi gereken şeylerdi ancak ne yazık ki yapılmadı" dedi.

1 ay önce Güncel

Powell’ın kritik açıklamaları öncesinde altını olan herkes diken üstünde! İşte ayrıntılar... Fed Başkanı Jerome Powell'ın yarın yapacağı kritik açıklamalar, altın piyasasında büyük değişimlere yol açabilir. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları 'Tedbirlerinizi alın' uyarısıyla dikkat çekti. Altın, bugün dar bir bant aralığında işlem görürken, hem yatırımcılar hem de piyasalar ABD’den gelecek haberleri bekliyor.

1 ay önce Güncel

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın karıştığı bir trafik kazası, 17 yaşındaki bir gencin hayatını kaybetmesine yol açtı. Kazada üç kişi de yaralandı. 9 Temmuz'da Beykoz Kavacık'ta meydana gelen kazada, Fatma Zehra Kınık'ın otomobiliyle bir motosiklete çarpması sonucu, motosikletin arkasında oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Sıfır faizli kredi veren bankalar, Temmuz ayı kampanyalarını duyurdu. Vatandaşlar, nakit avans ile 30 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkânından faydalanabilirler. Bu kampanyalardan yararlanmak için kredi notunuzun yeterli olması gerekiyor. Kredi çekmeyi düşünenler için, sıfır faizli kredi sunan bankaları ve kampanyalarını sizin için derledik. İşte Temmuz ayında faizsiz kredi fırsatları sunan 9 banka...

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenlerin ek gelir elde etmeleri için iki kat ek ders ücreti almalarını sağlayacak olan eğitim faaliyetleri başlıyor. Bu faaliyetler, destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında gerçekleştirilecek. Peki, bu kurslara kimler başvurabilecek ve başvurular ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Yarın düzenlenmesi planlanan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan dolayı nüfus müdürlüklerinin, saat 07.00-14.30 saatleri arasında açık olacağı duyuruldu.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de 3 milyondan fazla öğrencinin girmiş olduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 17 Temmuz Çarşamba günü erişime sunulacak. YKS sonucu nasıl öğrenilir? Tercihler ne zaman başlayacak? İşte detaylar..