• DOLAR 33,97 %0.08
  • EURO 37,78 %-0.16
  • ALTIN 2.748,61 %0.08
  • BİST100 9.937 %0.00
  • BITCOIN 56.392 %-1.61
  • ETHERIUM 2.396 %-2.06
18°
1 ay önce Güncel

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, yaz aylarında aşırı kafein tüketiminin sağlık üzerinde olumsuz etkileri konusunda önemli uyarılarda bulundu. Yüksek kafein tüketimi, sıvı kaybına yol açarak çeşitli sağlık sorunlarını tetikleyebiliyor.

1 ay önce Güncel

Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik Pensilvanya mitingi sırasında gerçekleştirilen suikast girişimi, dünya gündeminde geniş yankı buluyor. Saldırının ardından şüpheli Thomas Matthew Crooks'un kullandığı silah ve suikastın detayları merak ediliyor. Suikast girişiminde kullanılan silahın türü ve özellikleri, ABD'li yetkililer tarafından açıklandı.

1 ay önce Güncel

2024 KPSS Lisans Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumu, sınavın ardından adaylar tarafından değerlendirilmeye başlandı. Sınavın kolay mı, zor mu olduğu ve soruların ne derece zorluk içerdiği merak ediliyor. Adaylar, sınav soruları ve cevaplarını inceleyerek yorumlarını paylaşmaya başladı.

1 ay önce Güncel

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan verilere göre, 2024 yılının ocak-haziran döneminde çeyrek altın üretiminde önemli bir artış yaşandı. Altın fiyatlarının zirve yaptığı bu dönemde, 11 milyondan fazla çeyrek altın üretildi. Darphane, bu talebe yetişebilmek için çift mesai yaptı.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçlarının erken açıklanması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da KPSS'den çıkan ve okulun karşısındaki parkta bir ağacın gölgesinde dinlenen Rabia A.'nın (26) başına yorgun mermi isabet etti. Hastanede tedaviye alınan Rabia A.'nın sağlık durumu iyi, polis mermiyi ateşleyen kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın paylaştığı veriler, mevduat faiz oranlarının yeniden artışa geçtiğini gösteriyor. 28 Haziran'da %59,2 olan 1-3 vadeli ortalama bileşik TL mevduatı, 5 Temmuz haftasında %59,5'e yükseldi. İşte bankaların güncel mevduat faizi oranları haberimizde...

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabine, önemli gündem maddeleriyle bir araya geliyor.

1 ay önce Güncel

Maaş zammı öğretmenleri memnun etti mi? Yeni zamlı öğretmen uzman ve başöğretmen maaşları belli oldu. Derece ve kademeye göre kalem kalem açıklandı. %19,31'lik maaş zammı sonrasında öğretmen maaşları önemli ölçüde arttı.

1 ay önce Güncel

AFAD, Giresun'un Espiye ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.