• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,20 %0.38
  • ALTIN 2.990,61 %1.23
  • BİST100 8.980 %-0.25
  • BITCOIN 67.750 %1.09
  • ETHERIUM 2.626 %0.4
10°
3 ay önce Güncel

Türkiye, FETÖ'ye karşı verdiği destansı mücadelenin 8. yıl dönümünde kahramanlarını anıyor. 15 Temmuz 2016 gecesi, demokrasi ve milli iradeyi savunmak için canlarını feda eden şehitlerimiz dualarla yad ediliyor. O gece, milletimizin sarsılmaz imanıyla hain darbe girişimine karşı verdiği mücadele dünyaya "Bu vatana kimse el uzatamaz" mesajını verdi.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli, en düşük emekli maaşlarına yapılacak zam düzenlemesini heyecanla bekliyor. Yaklaşık 4 milyon emekliyi ilgilendiren bu düzenleme ile en düşük emekli maaşı artırılacak. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konuyla ilgili çalışmaların tamamlanmadığını ancak hafta başında netleşebileceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Avrupa Birliği'ndeki birçok ülke, turist yoğunluğuna karşı sıkı tedbirler alırken, Danimarka'nın başkenti Kopenhag, bu duruma ters yönde bir karar alıp turistlere, sorumluluklarını yerine getirdikleri sürece ziyaret için finansal ve diğer ödüller sunmayı planlıyor.

3 ay önce Güncel

Birikimini altında değerlendirmek isteyenler, küresel piyasalardan dolayı değişime uğrayan fiyatları yakından mercek altına almayı sürdürüyor. Öyleyse, 15 Temmuz günü gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları…

3 ay önce Güncel

Kara para aklama ve çeşitli suçlardan yargılanan Dilan Polat‘ın cezaevinden kayınvalidesine gönderdiği mektup Marmara Cezaevini ayağa kaldırdı. Cezaevi yönetimi, ‘Görülmüştür’ damgası olmadan cezaevinden çıkan mektubun ardından Marmara Cezaevi personeline inceleme başlattı.

3 ay önce Güncel

Bir üniversitenin mezuniyet töreni, beklenmedik ve korkutucu bir olayla sarsıldı. Üniversite bahçesinde dolaşan başıboş bir köpek, diplomasını almaya gelen mezunlara ve yakınlarına saldırdı. O anlar, kameralara yansıyan görüntülerle birlikte büyük bir skandal olarak nitelendirildi.

3 ay önce Güncel

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kardeş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, Demirli Mahallesi'nde muhtarlık seçimi nedeniyle husumetli olan kişiler arasında gerçekleşti.

3 ay önce Güncel

ABD’de de Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan seçimlerde aday olan Donald Trump, maruz kaldığı suikast girişimi sonrasında ilk açıklamada bulundu. Trump “Benim ölmem gerekiyordu. Ben nadiren kafamı kalabalıktan çeviririm. Fakat sahnede o sırada başka yere bakmasaydım bugün burada konuşuyor olamazdık” dedi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın ilk gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı ve 6 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu illerde yer yer kuvvetli sağanak yağışlar beklenirken, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bildirildi.

3 ay önce Güncel

KONUTDER'in Nielse-nIQ Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği anket, konut sektörüne dair önemli veriler sundu. Ankete göre, sektördeki konut üretiminde artış beklenmiyor, fiyatların ise durağan seyretmesi öngörülüyor.