• DOLAR 33,94 %-0.18
  • EURO 37,85 %0.31
  • ALTIN 2.744,47 %0.59
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.000 %-3.76
  • ETHERIUM 2.380 %-3.19
22°
1 ay önce Güncel

Birikimini altında değerlendirmek isteyenler, küresel piyasalardan dolayı değişime uğrayan fiyatları yakından mercek altına almayı sürdürüyor. Öyleyse, 15 Temmuz günü gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları…

1 ay önce Güncel

Kara para aklama ve çeşitli suçlardan yargılanan Dilan Polat‘ın cezaevinden kayınvalidesine gönderdiği mektup Marmara Cezaevini ayağa kaldırdı. Cezaevi yönetimi, ‘Görülmüştür’ damgası olmadan cezaevinden çıkan mektubun ardından Marmara Cezaevi personeline inceleme başlattı.

1 ay önce Güncel

Bir üniversitenin mezuniyet töreni, beklenmedik ve korkutucu bir olayla sarsıldı. Üniversite bahçesinde dolaşan başıboş bir köpek, diplomasını almaya gelen mezunlara ve yakınlarına saldırdı. O anlar, kameralara yansıyan görüntülerle birlikte büyük bir skandal olarak nitelendirildi.

1 ay önce Güncel

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kardeş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, Demirli Mahallesi'nde muhtarlık seçimi nedeniyle husumetli olan kişiler arasında gerçekleşti.

1 ay önce Güncel

ABD’de de Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan seçimlerde aday olan Donald Trump, maruz kaldığı suikast girişimi sonrasında ilk açıklamada bulundu. Trump “Benim ölmem gerekiyordu. Ben nadiren kafamı kalabalıktan çeviririm. Fakat sahnede o sırada başka yere bakmasaydım bugün burada konuşuyor olamazdık” dedi.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın ilk gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı ve 6 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu illerde yer yer kuvvetli sağanak yağışlar beklenirken, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bildirildi.

1 ay önce Güncel

KONUTDER'in Nielse-nIQ Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği anket, konut sektörüne dair önemli veriler sundu. Ankete göre, sektördeki konut üretiminde artış beklenmiyor, fiyatların ise durağan seyretmesi öngörülüyor.

1 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta cuma gününde altın ve borsa zirveye tırmanırken, hafta sonu Donald Trump’a yapılan saldırı dünya basınını hareketlendirdi. Öyleyse, Trump’a yönelik saldırı girişiminin piyasalara yansıması ne olur? Yeni gelişmeler sonrası borsa ve altında beklentiler ne yönde? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Orman yangınlarına yönelik güncel ve doğru bilgiler ‘Yeşil Vatan Ekranı’ndan vatandaşların erişimine sunuldu. Yangınlar hakkında veriler saniye saniye sisteme işliyor. Site önceki yıllarda meydana gelen yangınlarla karşılaştırma yapabilme fırsatı da sağlıyor.

1 ay önce Güncel

Avukat Ali Erdem, TÜİK tarafından paylaşılan, enflasyon verilerinin mahkemeye taşınabileceğini belirtti. Bu sayede maaş zamlarına ilişkin geçmişe dönük zam alınabileceği vurgusu yapıldı.