• DOLAR 34,01 %0.01
  • EURO 37,87 %0.41
  • ALTIN 2.749,64 %0.78
  • BİST100 9.964 %-0.21
  • BITCOIN 56.900 %0.26
  • ETHERIUM 2.404 %0.46
26°
1 ay önce Güncel

Fırıncılık sektörünün temsilcileri, ekmek fiyatının zamlandığı söylentilerine açıklık getirdi. Gündemlerinde zammın olmadığını belirten temsilciler, personel sıkıntısından dolayı ekmek üretiminin durma noktasına gelebileceğini söyledi.

1 ay önce Güncel

ABD'de Cumhuriyetçi Parti, 5 Kasım başkanlık seçimleri için adaylarının Donald Trump olduğunu açıkladı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe'de düzenlenecek kabine toplantısına liderlik edecek. Toplantıda, ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele ve bölgesel olayların masaya yatırılacağı değerlendiriliyor.

1 ay önce Güncel

Çalışanlar ve emeklilerin haricinde diğer kesimleri ilgilendiren maaşlara düzenleme geliyor. Paylaşılan enflasyon raporu ile beraber sosyal yardım ödemeleri de yükseldi. İşte kalem kalem yeni ödemeler...

1 ay önce Güncel

Ev sahiplerinin isteklerinin ardı arkası kesilmiyor. Tahliye taahhütnameleri, kiracıları çileden çıkardı. Boş tarihli sözleşmeye rastgele imza atan vatandaşlar, akıllarına gelmeyecek durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. Uzmanlar, "Boş tarihli sözleşme tuzağına düşmeyin" uyarısında bulundu.

1 ay önce Güncel

Sağanak yağışlar ülkemizin batısına doğru hareket ederken, Meteoroloji tarafından 10 il için sarı kodlu yağış uyarısı verildi. Bugün ülkenin büyük bir bölümünde sıcaklık değerleri daha da yükselecek. Sıcak çarpması riski oldukça fazla. İşte yurt genelinde beklenen hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, konuk olduğu bir programda canlı yayında soruları cevapladı. Akar, 3. Dünya Savaşı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

ÖSYM, resmi internet adresinden YKS sınav sonuçlarının erişime açıldığını duyurdu. İşte YKS sonucu sorgulama ekranı..

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli kadrolar için sözleşmeli personel istihdam edecek.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda konuştu. Erdoğan, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek "Tıpkı 8 yıl önce olduğu gibi bugün de omuz omuzayız. Biriz, beraberiz. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle 85 milyon hepimiz tek yumruğuz." dedi.