• DOLAR 34,01 %0.06
  • EURO 37,76 %0.40
  • ALTIN 2.728,11 %0.14
  • BİST100 9.985 %-0.37
  • BITCOIN 58.190 %0.16
  • ETHERIUM 2.456 %0
23°
1 ay önce Güncel

BBP lideri Mustafa Destici'nin kızı Özgül Hilal Destici'nin TBMM'de işe alındığı ve aylık maaşının 100 bin lira olduğu iddia edilmişti. Destici, "100 bin TL’nin üzerinde maaş alıyormuş. Bordrosunu bu sabah istedim. Kesintiler sonrası eline geçen rakam 37 bin TL’dir" dedi.

1 ay önce Güncel

Sapanca'da yaşanan üzücü olayda, 3 yaşındaki bir çocuk tatil sırasında hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Hyundai, Türkiye'de yeni Bayon modelini satışa sundu. Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve Bluetooth bağlantısı gibi özellikler, Bayon'un tüm versiyonlarında standart olarak sunuluyor.

1 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, birinci basamak sağlık hizmetlerinin öncelikleri olduğunu belirterek, "Bunun planlamalarıyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyor, birkaç hafta içerisinde eylem planlarımızı ortaya koyacağız." dedi. Bakan Memişoğlu, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda milletvekillerine yaptığı bilgilendirmenin ardından soruları yanıtladı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılında okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağını açıkladı. Son dakika gelen habere göre, başvuru tarihleri netleşti ve alım sürecinin detayları belli oldu.

1 ay önce Güncel

2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans oturumlarının sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Sınava katılan milyonlarca aday, sonuçların ne zaman ilan edileceğini merakla bekliyor.

1 ay önce Güncel

Havaların ısınmasıyla birlikte deniz ve havuzlarda serinlemek isteyenler, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalabiliyor. Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir'in uyarılarına göre, özellikle genç erkekler arasında boğulma vakaları artıyor.

1 ay önce Güncel

Deutsche Bank Ortadoğu ve Doğu Avrupa Araştırma Müdürü Hans-Christian Wietoska, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz politikaları ve Türkiye'nin ekonomik görünümü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Wietoska, bu yıl Kasım ve Aralık aylarında 500 baz puanlık faiz indirimi beklediklerini belirtti.

1 ay önce Güncel

Sarıyer'de bulunan özel bir anaokulunda çocukların görüntüleri sosyal medyada tepki topladı. Görüntülerin eski öğretmenlerinin bir komplosu olduğunu söyleyen anaokulu sahibi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Altın piyasasında yaşanan son gelişmeler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Gram altın, önemli bir eşiği aşarak yatırımcılara kazanç sağladı. Uzmanlardan ise son dakika uyarısı geldi.