• DOLAR 34,05 %0.18
  • EURO 37,68 %0.26
  • ALTIN 2.716,11 %-0.30
  • BİST100 9.978 %-0.44
  • BITCOIN 57.100 %-3.46
  • ETHERIUM 2.408 %-3.75
25°
1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) istihdam edilecek sözleşmeli personel için tercih sonuçları ilan edildi. 3-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınan KPSS-2024/6 tercihleri sonucunda, MEB'in sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan yerleştirme işlemleri tamamlandı.

1 ay önce Güncel

14 Temmuz Pazar günü yapılan KPSS sınavında görev alan öğretmenlerin ücretleri, ÖSYM tarafından zamlı olarak hesaplara yatırıldı. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Rize'nin coğrafi işaretli ve dünyaca ünlü ürünü olan Anzer Balı'nın bu yılki satış fiyatı 1500 TL zamlanarak 4000 TL'ye yükseldi. Anzer Ballıköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Muzaffer Deniz, Hacettepe Üniversitesi'nin bölgede çiçek kaybı olup olmadığını araştırdığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak seçim sürecindeki adaletsizlikleri ve Mehmet Büyükekşi'yi eleştirdi. Hurma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu duruma müdahale etmesini isteyerek, futbol camiasında yaşanan kutuplaşmaya dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, adaylar için en çok kazandıran bölümler ve meslekler listesi duyuruldu. Tercih dönemi yaklaştıkça, en yüksek gelir sağlayan bölümler merak konusu oldu.

1 ay önce Güncel

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, X'teki (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Çorumlu, "Yeniden, yine guguk kuşları" ifadesiyle, kendilerini gizlemeye çalışan FETÖ mensuplarına göndermede bulundu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılına ait İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları'nın (2024-2) açıklandığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, döviz alacak ve vereceklere ilişkin davalarda yeni bir emsal karara imza attı. Karara göre, mahkemeler artık döviz borçları için açılan davalarda icra takibi tarihindeki kur üzerinden hesaplama yaparak Türk Lirası karşılığını belirleyecek.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelindeki şehir hastanelerinde personel açığını kapatmak amacıyla İŞKUR üzerinden KPSS'siz işçi alımı başvuruları başladı.

1 ay önce Güncel

Finansal analist İslam Memiş, dolar yatırımı yapanları uyararak, "Türkiye'de TL karşısında en az getiriye sahip olan para birimi dolardır" dedi. Altın ve para piyasaları uzmanı olan Memiş, ABD'deki gelişmeleri değerlendirerek yatırımcılara önemli mesajlar verdi.