• DOLAR 34,01 %0.06
  • EURO 37,67 %0.17
  • ALTIN 2.727,45 %0.12
  • BİST100 10.022 %0.00
  • BITCOIN 56.989 %-4.58
  • ETHERIUM 2.427 %-5.37
18°
1 ay önce Güncel

TÜİK üniversite mezun olanların mesleğe adım attıklarında gelir verilerini ortaya koydu. Üniversiteden mezunlarının en yüksek kazanç sağlayan 5 bölümü paylaşan TÜİK, mezun olduktan sonra okumuş olduğu bölümle çalışma hayatına adım attığı meslek arasında en bağımsız olanın gazetecilik bölümü olduğunu belirledi.

1 ay önce Güncel

2009 yılında İbo Show'da tartışma yaşayan ve uzun yıllar haklarında çıkan haberlere kayıtsız kalan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses, Bodrum'da görüştü. Seneler sonra bir araya gelen ikili aynı karede poz verdi.

1 ay önce Güncel

Uzun zamandır ülkemizdeki oteller dudak uçuklatıyordu. En başta vizesiz Yunanistan tatilinin uygun fiyatından dolayı ilgi artmasıyla otellerde ters tepti. Yaz sezonda istediği kadar müşteri alamayan oteller, kampanya başlattı. Bu durum ‘yaz fırsatları’ başlığı ile yüzde 50’lere ulaşan indirim rüzgarını getirdi.

1 ay önce Güncel

Yapılan çalışmalarla rayına oturamayan emeklilik sisteminde yeni değişiklik için harekete geçildi. Emeklilik yaşının artırılması ve prim gün sayısına göre maaş hesaplaması konuşulanlar arasında.

1 ay önce Güncel

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda vergi paketi görüşmeleri sırasında sunulan önerge ile Toplu Sözleşme İkramiyesi'nin yeniden verilmesi konusu masada değerlendirildi. Karar onaylandıktan sonra memurlara yeniden 345 TL toplu sözleşme ikramiyesi verilecek.

1 ay önce Güncel

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat hakkında kara para aklama ifadelerine yönelik oluşturulan 908 sayfalık MASAK raporu belli oldu. Raporda, Polatların yapmış oldukları satışlar gerçek, bahis belirlenmedi, kara para aklama faaliyeti de yok. Sahte fatura ve çift defterden yararlanılarak, devlete vergi ödenmediği ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Vergi alanında adaleti ve faaliyetleri artırmayı hedefleyen yasa teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti. Yine aynı paketin içinde olan çalışmayla en düşük emekli aylığı da 12 bin 500 liraya çıkarıldı. İşte detaylar..

1 ay önce Güncel

Şanlıurfa Valiliği, boğulma riskini engellemek amacıyla sulama kanalları, baraj, akarsu, göl ve göletlerde yüzmenin yasaklandığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Paylaşılan verilere göre, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeyi için sarı kodlu sağanak uyarısı yapılırken, sıcaklıkların ülkenin büyük bir bölümünde mevsim normallerinin üzerinde olmaya devam edeceği açıklandı.

1 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf tedbirlerini içeren yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.