• DOLAR 34,02 %0.05
  • EURO 37,63 %0.08
  • ALTIN 2.725,37 %0.04
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 57.600 %-2.79
  • ETHERIUM 2.429 %-4.56
20°
1 ay önce Güncel

İstanbul'da etkisini sürdüren kavurucu sıcaklar, vatandaşları bunaltıyor. Hava sıcaklıklarının ne zaman serinleyeceği merak edilirken, AKOM'dan olumsuz bir haber geldi. AKOM, İstanbul'da etkili olan sıcak hava dalgasının 22 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edeceğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı için Kur'an kursu öğreticilerinin isteğe bağlı görev yeri değişikliği (nakil) işlemlerine dair detayları açıkladı.

1 ay önce Güncel

Öğretmenler için maaş promosyon ödemelerinde yeni bir rekor daha kırıldı. Son gelişmelere göre, Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihale sonucunda, personel başına yapılan promosyon ödemesi 60.550 TL olarak belirlendi. Bu miktar, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geçtiğimiz günlerdeki 60.025 TL'lik teklifini geçerek yeni bir rekor oluşturdu.

1 ay önce Güncel

Bugün sabah saatlerinde Microsoft Azure sistemindeki bir siber güvenlik yazılımının kilitlenmesi nedeniyle yaşanan teknik aksaklıklar, Türk Hava Yolları (THY) da dahil olmak üzere birçok sektörü etkiledi. THY, uçuşları iptal olan yolcular için yeni haklar tanıdığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) genel kurulunda yapılan seçim sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı oldu. Hacıosmanoğlu'nun ilk icraatı olarak yabancı futbolcu sınırını değiştireceği öğrenildi.

1 ay önce Güncel

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft'un sistemlerinde yaşanan büyük arıza dünya genelinde birçok sektörde aksamalara neden oldu. Havacılık, bankacılık ve hastaneler başta olmak üzere birçok sektörde olumsuz etkiler gözlemlendi. Ancak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

İkinci el araç piyasasında Haziran ayında yaşanan fiyat değişiklikleri dikkat çekti. 2024 yılı Haziran ayında ikinci el araç fiyatlarında enflasyondan arındırılmış reel bazda yılın en düşük seviyeleri gözlemlendi. Aylık bazda fiyat düşüşü ise yüzde 1,8 olarak kaydedildi. Ocak-Haziran 2024 dönemi itibarıyla ise reel fiyatlarda yüzde 13,4'lük bir düşüş yaşandı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim yılı takvimini açıkladı. Öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenen okul açılış tarihi ve tatil günleri netleşti. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulu'nun terfi ve emeklilik kararlarını duyurdu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, amir sınıfı personel arasında terfiye uygun bulunanlar ile emekliye sevk edilmesi kararlaştırılan personel belirlendi.

1 ay önce Güncel

Altının gram fiyatı, yeni güne değer kaybıyla başlamış olup, saat 10.30 itibarıyla 2.573 lira seviyesinden işlem görüyor. Dün, ons fiyatındaki değer kaybına paralel olarak 2.595 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,57 azalışla 2.600 liradan tamamladı.