• DOLAR 33,95 %0.12
  • EURO 37,63 %0.15
  • ALTIN 2.724,35 %0.06
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.251 %3.51
  • ETHERIUM 2.540 %5.75
20°
1 ay önce Güncel

EGO Genel Müdürlüğü, Kızılay-Koru Metro hattında yaşanan bir arıza nedeniyle seferlerin durdurulduğunu açıkladı. Aşırı sıcaklıkların etkisiyle güç kaynağı ve haberleşme sisteminde meydana gelen sorunlar nedeniyle metro hattı çalışamaz hale geldi.

1 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya üzerinden Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin bir açıklama yaptı. Görür, depremle ilgili detayları ve gelecekteki olası sismik hareketlerle ilgili öngörülerini paylaştı.

1 ay önce Güncel

Emekli maaşlarına yapılan son zamlar sonrası gözler banka promosyonlarına çevrildi. Bankalarda promosyon ödemeleri ve olası artışlar emekliler arasında merak konusu oldu. İşte bankalardaki promosyon durumuyla ilgili güncel bilgiler haberimizde.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) “Çevre Dostu 1000 Okul” projesi kapsamında Bursa'daki en az 17 okulun yapı, bakım ve onarım işlemleri, hukuka aykırı bir şekilde Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne verilmişti. Yapılan ihale, anayasa ve ilgili yasal düzenlemelere aykırı olarak gerçekleştirildi. İhaleyi alan okul, işlemleri BURMAR Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi'ne yönlendirdi. Ancak, firmanın ödemelerini alamaması üzerine okul, icra takibine alındı.

1 ay önce Güncel

Saat 17:41 civarında İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Edirne ve Çanakkale'de hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Çanakkale'nin Bahçeli-Ezine bölgesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı.

1 ay önce Güncel

AK Parti kaynaklarından sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinden 'Ötenazi' kelimesinin çıkarılacağı aktarıldı. "Veterinerlik Hizmetleri Kanunu 9. maddesi 3. fıkrası hükmü uygulanır" ekleneceği belirtildi.

1 ay önce Güncel

İstanbul Haliç'te, bir genç kızın selfie çekerken yaşadığı korkunç kaza kameralar tarafından kaydedildi. 25 yaşındaki Nalan Kaya, Haliç Metro Köprüsü üzerinde cep telefonuyla özçekim yaparken metrelerce yükseklikten denize düştü.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu hafta sonu Erzurum'da İl Milli Eğitim Müdürleri ile önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirecek. Toplantıya, Bakan Tekin'in yanı sıra Bakan Yardımcıları ve Genel Müdürler de katılacak.

1 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), yolcularına yönelik sunduğu hizmetlerde büyük bir yeniliğe imza atıyor. Bu yılın sonundan itibaren iki yıl içinde tamamlanacak olan proje kapsamında, THY tüm uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunacak.

1 ay önce Güncel

Bolu İl Koordinasyon Kurulu toplantısında önemli açıklamalar yapıldı. Karayolları 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünde yapılacak tüp uzatma çalışmaları nedeniyle tünelin 50 gün süreyle ulaşıma kapatılacağını duyurdu. İşte detaylar...