• DOLAR 33,90 %-0.53
  • EURO 37,58 %-0.20
  • ALTIN 2.723,82 %-0.67
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.000 %0.52
  • ETHERIUM 2.547 %1.46
21°
1 ay önce Güncel

Milyonlarca genç, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercih sürecine odaklandı. Üniversite tercihleri 25 Temmuz'da başlayıp 2 Ağustos'a kadar devam edecek. Tercihlerin başlamasına kısa bir süre kala, özel üniversiteler 2024-2025 akademik yılı için ücretlerini açıkladı. Özel üniversitelerin ücretlerine gelen zamlar yüzde 150'yi buldu.

1 ay önce Güncel

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, kendi alanı dışına çıkarak hem Türk Hava Kuvvetleri'ni kötüledi hem de haddini aştı.

1 ay önce Güncel

Kadının evlendikten sonra bekarlık soyadını tek başına kullanamayacağını içeren madde yargı paketinden çıkarıldı.

1 ay önce Güncel

Gazeteci Fatih Altaylı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın “Milli değerlere bağlı çocuklar yetiştireceğiz” açıklamasına tepki gösterdi. Altaylı, Bakan Göktaş’ın kendi çocuğunu Fransız okullarından birine göndermesini eleştirdi.

1 ay önce Güncel

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, 10 yıldır kayıp olan Hüseyin Bağatur'un kemikleri, anlaşmalı boşandığı eşi Hediye Geçit'in 2014 yılında yaptırdığı evin temelinde bulundu. Bu keşif, 10 yıllık bir cinayetin sır perdesini aralayarak herkesi şok etti.

1 ay önce Güncel

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde yaşanan trajik kaza, 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün sevgilisinin babasından kaçarken meydana geldi. Olayda, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir aile ölümden döndü.

1 ay önce Güncel

Otomotiv sektörüne yönelik yeni bir düzenleme geliyor. Ticaret Bakanlığı, distribütörlerin kendilerine faturaladıkları araçları ikinci el olarak satabilmelerine yönelik yeni bir karar almayı planlıyor. Bu düzenleme, distribütörlere belirli koşulları sağlamadan ikinci el araç satışı yapabilme imkanı tanıyacak.

1 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN Türk yayınına katılarak sokak hayvanları düzenlemesi ve emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, ayrıca gündeme dair diğer konulara da değindi.

1 ay önce Güncel

2024/2025 eğitim öğretim yılı için üniversitelerin açılış tarihi, yeni üniversite öğrencileri ve veliler tarafından merakla bekleniyor. İşte üniversitelerin açılış süreci ve detaylar...

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, kadrolu ve sözleşmeli öğretmen açığını kapatmak amacıyla ders ücret karşılığında görev yapan ücretli öğretmenlerin alacakları maaş haber detayımızda...