• DOLAR 33,94 %-0.38
  • EURO 37,61 %-0.09
  • ALTIN 2.727,92 %-0.52
  • BİST100 10.084 %2.55
  • BITCOIN 58.899 %1.44
  • ETHERIUM 2.518 %2.15
26°
1 ay önce Güncel

Rus YouTuber Tatanya Ozolina, Türkiye turunda Muğla Milas-Söke yolunda motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Temmuz ayı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizini yüzde 50'de sabit tutma kararı almasının ardından mevduat faizlerinde dikkat çeken bir artış yaşandı. İşte son durum...

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yılın yedinci ayında da politika faizini yüzde 50'de sabit bırakma kararını aldı. Bu açıklamanın ardından döviz ve altın piyasalarında hareketlilik gözlemlendi. İşte faiz kararının ardından piyasaların son durumu...

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu.

1 ay önce Güncel

TCMB, Para Politikası Kurulu toplantısında haftalık repo faizini %50'de sabit tutma kararını aldı ve bir sonraki toplantısını 20 Ağustos'ta yapacak.

1 ay önce Güncel

Hüseyin Atınç'ın yasak aşkı nedeniyle büyük bir skandala dönüştü. Turizmci, gayrimenkul yatırımcısı ve muz yetiştiricisi olan Hüseyin Atınç'ın sekreteri Özlem Poslu ile yaşadığı yasak aşk, eşi Özüm Atınç tarafından mahkemeye taşındı. Özüm Atınç, boşanma davası açarak 100 milyon lira tazminat talebinde bulundu.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da, bir emlakçıya ait 1 milyon euroyu çalan Mehmet E.Ç. adlı şüpheli, İstanbul Havalimanı'nda polis tarafından yakalandı. Şüphelinin, parayı 'ihtiyacı olduğu için' çaldığını söylediği öğrenildi.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokak hayvanlarıyla ilgili Meclis kanun teklifinin belediyelerle iletişimsiz geliştirildiğini ve bu sürecin şeffaf olmadığını söyledi

1 ay önce Güncel

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıları için hazırlanan yeni düzenlemeyle, BES birikimlerini teminat olarak göstererek ucuz kredi kullanma imkanı sağlandı. Bu uygulama, Türkiye İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Halkbank ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirildi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetimindeki Avukat Bayram Saral, istifa ettiğini açıkladı. Saral, istifasını, "İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla" olarak gerekçelendirdi.