• DOLAR 34,08 %0.02
  • EURO 37,76 %0.27
  • ALTIN 2.738,31 %-0.14
  • BİST100 9.833 %0.00
  • BITCOIN 58.095 %-1.5
  • ETHERIUM 2.452 %-1.04
21°
1 ay önce Güncel

Bu sene Fransız ve Amerikan liseleri gibi yabancı okullarda eğitim görmenin bedeli yüzde 100’ü aştı, bazı okulların zam oranı yüzde 300'den fazla olduğu görüldü. İşte yeni ücretler...

1 ay önce Güncel

Yurt genelinde şaşırtıcı ve ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Osmaniye'de yaşanan olayda bir tarım işçisi çamurlar içindeki terliğini market kirlenmesin diye dışarda çıkarıp öyle alışveriş yaptı. O anlar saniy saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki tablo, benzin ve motorin fiyatlarına doğrudan yansıyor. Son paylaşılan bilgilere göre motorin grubuna indirim geleceği açıklandı. İşte 24 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları..

1 ay önce Güncel

Marketlerde yeni uygulama başladı. Karekod sistemi için çalışmalar sona erdi. Vatandaşlar yeni çalışma ile beraber ürüne dair tüm ayrıntılara tek tuşla ulaşabilecek. Peki karekod uygulamasına nasıl işleyecek? İşte merak edilen tüm detaylar...

1 ay önce Güncel

Trendyol Süper Lig takımlarından biri olan Trabzonspor, resmi TikTok hesabı üzerinden Kürtçe şarkı ile videolu paylaşım yaptı.

1 ay önce Güncel

Yeni süreçte, vatandaşa birinci basamak sağlık hizmetlerinin görevleri anlatılacak. Aile hekimliği sistemi daha işlevsel ve yoğun çalışma altına girecek, hastanelerin üzerindeki yükler hafifleyecek.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji son hava tahmin verilerini paylaştı. 5 kent için sarı kodlu uyarısı bulunurken; İstanbul, Kocaeli, Adana, Hatay, Çankırı, Sivas, Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars ve Van'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor. İşte il il hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden bir alkollü içecek grubuna daha zam geldiğini duyurdu. İşte yeni fiyatlar...

1 ay önce Güncel

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.

1 ay önce Güncel

Emniyette görevli Emniyet Müdür ve Emniyet Amiri rütbesindeki personelin 2024 yılı genel atama dönemi kapsamındaki atamaları yapıldı.