• DOLAR 34,08 %0.02
  • EURO 37,76 %0.27
  • ALTIN 2.738,31 %-0.14
  • BİST100 9.833 %0.00
  • BITCOIN 58.095 %-1.5
  • ETHERIUM 2.452 %-1.04
20°
1 ay önce Güncel

HSBC, 2024 için büyüme tahminini %3,8'e çıkarırken, enflasyon ve faiz oranları ile ilgili beklentilerini güncelledi ve TL'nin cazibesinin artacağını öngördü.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program’ın (OVP) eylül ayında güncelleneceğini duyurdu. Yılmaz, güncellemenin dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmeler göz önünde bulundurularak yapılacağını belirtti.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenci nakil ve geçiş işlemleri hakkında yeni bir duyuru yayımladı. Duyuruda, öğrenci nakil ve geçiş başvurularının nasıl yapılacağı, başvuru tarihleri ve işlemlerle ilgili önemli bilgiler verildi.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Sağlık Bakanı'nın F-35 açıklamalarına yanıt olarak Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geldiğini ve Yunan Bakan'ı turistik bir ziyaret için beklediklerini belirtti.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de sigortalı ve hak sahiplerine yeni bir dijital hizmet sunulmaya başlandı. Artık araçların trafik ve kasko sigortası kapsamında düzenlenen sigorta ekspertiz raporlarına e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk halkının uzun yıllardır haksızlığa ve ayrımcılığa maruz kaldığını belirtti. Erdoğan, "Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkü'nün de karnı tok. Hedefimiz KKTC'nin tanınırlığını artırmaktır" şeklinde konuştu.

1 ay önce Güncel

Jandarma Genel Komutanlığı, 2024 yılı için online başvurularla 523 subay ve astsubay alımı yapılacak

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'deki Fransız okullarının mevzuata uyum sağladıkları takdirde eğitimlerine devam edebileceklerini belirtti. Bakan Tekin, mevzuata uymayan Fransız okullarına karşı işlem yapılacağını da ifade etti.

1 ay önce Güncel

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), İŞKUR üzerinden KYK yurtları için 60 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) personel alımı yapacağını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Bugün itibarıyla döviz kurları yeni güne yatay bir seyirle başladı. Bankalararası piyasada dolar ve euro satış fiyatlarında son durum haberimizde...