• DOLAR 34,07 %0.01
  • EURO 37,70 %0.12
  • ALTIN 2.735,42 %-0.25
  • BİST100 9.833 %0.00
  • BITCOIN 57.974 %-1.87
  • ETHERIUM 2.439 %-1.45
18°
1 ay önce Güncel

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken Sudan'a ateşe olarak atanan ve oradan da emekliliğe ayrılan Metin Alper'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı oldu.

1 ay önce Güncel

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa etti.

1 ay önce Güncel

Bingöl'de madde bağımlısı bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu iki kişi hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 ay önce Gündem

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, sokak hayvanlarına yönelik yasa tasarısına karşı yaptığı açıklamalar nedeniyle 'kanunlara uymamaya tahrik' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

1 ay önce Güncel

Pandemi döneminde yüksek fiyatlarla dikkat çeken ikinci el araç piyasasında, son bir yılda büyük bir fiyat düşüşü yaşandı. Fiyatlar, geçtiğimiz yılların rekor seviyelerinden oldukça uzak bir noktaya geriledi ve galericiler, son 5 yılın en düşük satış rakamlarını kaydediyor.

1 ay önce Güncel

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yapılan operasyonda, sahte yurt dışı sürücü belgeleri düzenleyen 4 kişi gözaltına alındı ve 27 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), yarın düzenlenecek Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında İBB'nin işlettiği ulaşım hatlarına zam yapılacağı iddia edildi.

1 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir içi toplu ulaşıma %40 oranında zam yaptı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında ekonomi ve sosyal politikalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.