• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.340 %1.1
  • ETHERIUM 3.300 %0.64
20°
00:36 Güncel

Hakim ve savcıların ek tazminat oranlarının katsayısında değişiklik yapılmasını öngören önerge TBMM'de kabul edildi.

00:33 Güncel

Toplu Sözleşme ikramiyesi TBMM Genel Kurulında kabul edildi... Buna göre; Memurlar, 642 TL toplu sözleşme ikramiyesi alacak. Yüzde 1 barajı ise kaldırıldı.

3 saat önce Güncel

AK Parti Grubu'nun TBMM Başkanlığı'na sunduğu ve kabul edilen önergeye göre, sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeleri içeren 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', 1 Ağustos'a kadar görüşülecek.

5 saat önce Güncel

Vergi Kanunu içerisinde yer alan en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını öngören 29’ncu madde TBMM’de kabul edildi.

5 saat önce Güncel

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a davetlerine rağmen Türkiye’ye gelmediği için tepki gösterdi. Erdoğan, "Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas, kusura bakmasın önce bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Davet ettik gelmedi. Bekliyoruz bakalım gelebilecek mi?" ifadelerini kullandı.

7 saat önce Güncel

Açıkladıkları ücretlerle cep yakan vakıf üniversitelerinde hukuk, mimarlık, mühendislik gibi popüler bölümleri okumak isteyen adayların yıllık 1 milyon liradan fazla ücreti gözden çıkarması gerekiyor. Burs şartı olan tıp, diş hekimliği ve eczacılık bölümlerinde de ücretler 1 milyon liraya yaklaşıyor. ÖSYM takvimine göre adaylar için üniversite tercih dönemi 25 Temmuz’da başladı ve 2 Ağustos’a kadar devam edecek.

8 saat önce Güncel

İkinci el araç pazarında artan fiyatlar ve sıfır araçlar için yapılan kampanyalar nedeniyle son 5 yılın en düşük haziran ayı yaşandı. Piyasa resmen dibi görürken, ekspertizlerde de yaprak kımıldamıyor. İkinci el araç pazarında artan fiyatlar ve sıfır araçlar için yapılan kampanyalar nedeniyle son 5 yılın en düşük haziran ayı yaşandı.