• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,29 %0.30
  • ALTIN 2.899,46 %-0.71
  • BİST100 9.667 %-1.13
  • BITCOIN 64.205 %-1.98
  • ETHERIUM 2.619 %-1.11
15°
1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokaklarda sorun yaratan sahipsiz köpeklerin sosyal hayatı olumsuz etkilediğini belirtti. "Asıl sorun hayvanların sahipsiz olması," diyen Yumaklı, bu sorunu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

1 ay önce Güncel

Bugün, İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyine düzenlediği iddia edilen hava saldırısı gündeme damgasını vurdu. Beyrut'taki Dahiye bölgesinde meydana gelen şiddetli patlama, bölgedeki işlek caddelerdeki binaları hedef aldı.

1 ay önce Güncel

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, kaput açılma sorunuyla ilgili olarak 1,8 milyonun üzerinde aracını geri çağıracak.

1 ay önce Güncel

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde trajik bir olay yaşandı. 20 yaşındaki D.Z., tartışma sırasında babası Osman Zeybek'i (49) ekmek bıçağıyla bıçaklayarak öldürdü.

1 ay önce Güncel

İzmir'de, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılımını desteklemek ve refahlarını artırmak amacıyla önemli bir protokol imzalandı. SGK İzmir İl Müdürlüğü, çeşitli sektörlerden 1410 işletme ile anlaşarak, emeklilere özel indirimler sunacak.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, eritme peynirlerin geleneksel peynirleri çağrıştırarak tüketiciyi yanıltmasını önlemek ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla yeni bir Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği taslağı hazırladı.

1 ay önce Güncel

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan cezaevinde, kendini ipe asan mahkum M.B. (39), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 ay önce Güncel

İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinde yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul yönü yarından itibaren 50 gün süreyle kapatılacak. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul yönündeki trafik D-100 devlet yolu üzerinden sağlanacak.

1 ay önce Güncel

Son Dakika: AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor" diyen İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a cevap verdi. "Tayyip Erdoğan'ın hakkı ve hakikati haykırmasına engel olamazlar, zincir vuramazlar. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık" diyen Erdoğan iç siyasete değinerek muhalefete 'Mavi Vatan' tepkisinde bulundu.

1 ay önce Güncel

Son günlerdeki tartışmaların ardından SGK, belediyelerin borçları nedeniyle haciz işlemleri başlattı ve bu durum, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından muhalif belediyelere yönelik bir hamle olarak değerlendirildi.