• DOLAR 34,20 %0.09
  • EURO 38,11 %-0.17
  • ALTIN 2.887,93 %-1.11
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.048 %-2.74
  • ETHERIUM 2.587 %-2.85
13°
1 ay önce Güncel

Gazeteci Nagehan Alçı’nın aşk yaşadığını açıkladığı ve Türkiye’de istihbarat görevlisi olarak çalışan Yunan konsolosluk yetkilisi Stavros Christodoulidis, Türkiye’den ayrılarak Yunanistan’ın başkenti Atina’ya geri döndü. Christodoulidis, 30 Temmuz itibariyle Türkiye'yi terk etti.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "Gerçekleştirilen kalleş suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum." dedi.

1 ay önce Güncel

Yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken, lise ve üniversite kayıtları için takvim belli oldu. 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıt sürecinde hem lise hem de üniversite adaylarını yoğun bir dönem bekliyor. Özellikle online platformlar üzerinden gerçekleştirilecek kayıt işlemleri, adayların dikkat etmesi gereken önemli tarihler içeriyor.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı çalışanları yazılı sınavda yüksek puan almasına rağmen mülakatta elenmelerine karşı yargıya başvurdu. Mahkeme, sınavın yenilenmesine karar verdi.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dış dengede ve turizmde olumlu görünümün sürdüğünü belirterek, "Yıllık dış ticaret açığı haziranda bayram etkisi kaynaklı geçen aya göre sınırlı arttı. Buna rağmen geçen yıla kıyasla açık 32 milyar dolar iyileşti" açıklamasını yaptı. Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından haziran ayına ilişkin dış ticaret ve bu yılın ikinci çeyreğine dair turizm istatistiklerini değerlendirdi.

1 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'daki konutunda uğradığı suikast sonucu öldürülmesi dünya gündemine oturdu, sosyal medya da kullanıcılar ayağa kalktı. Pek çok kullanıcı İran'a tepki gösterdi. "İran neyin karşılığında sattı acaba Haniye’yi?" sorusuna cevap arayan da oldu, İran'ı "kağıttan kaplan" olmakla suçlayan da... İşte ayrıntılar...

1 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesinin ardından ABD’den dikkat çeken bir açıklama geldi. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bölgedeki gerilimin tırmanmasını önlemeye yönelik çabaların öncelikli hedef olduğunu vurgulayarak, “Böyle bir durumda ABD, İsrail’e yardım edecektir,” ifadesini kullandı.

1 ay önce Güncel

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için güneş kremi kullanımı hayati önem taşıyor. Dermatoloji uzmanları, doğru kullanımın cilt kanseri ve erken yaşlanma riskini azaltabileceğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın faizi ne zaman indireceği yakından mercek altına alınırken, ABD'li bankalardan da yeni tahminler geldi. Faiz indirimi için eylül ayının sinyalini veren Goldman Sachs'tan sonra JP Morgan'dan da bir tahmin geldi. İşte o tahminler...

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava sıcaklıklarının iç bölgelerde 3 derece azalacağını bildirdi. Rüzgarın, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli esmesi bekleniyor. MGM, İstanbul'un kuzey ilçeleri ve 13 il için yağış uyarısında bulundu. İşte 31 Temmuz hava durumu...