• DOLAR 34,22 %0.08
  • EURO 38,16 %0.12
  • ALTIN 2.897,56 %0.06
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.700 %-3.12
  • ETHERIUM 2.601 %-2.05
12°
1 ay önce Güncel

Türkiye’de kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme ikramiyesi konusunda yeni düzenlemeler yapıldı. 743 bin memur, sendika üyesi olmamaları nedeniyle bu ödemeden yararlanamayacak.

1 ay önce Güncel

Türk Kızılayı, Temmuz ayı son ilanları kapsamında farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay’ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, KPSS şartı aranmayan ilanlar için başvuruların başladığı belirtildi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Bilişim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Türkiye'nin ekonomik krizden çıkışının yavaş bir süreç olacağını belirtti. Eczacıbaşı, bu sürecin iki yılı bulabileceğini ifade etti ve kriz sonrasında yabancı yatırımcı ilgisinin artmasını beklediklerini dile getirdi.

1 ay önce Güncel

Eskişehir'de bir otobüs durağında cinsel organıyla uygunsuz hareketlerde bulunan Murat K., sosyal medyada yayımlanan görüntülerinin ardından 'cinsel taciz' suçlamasıyla gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Güncel

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas 14-15 Ağustos tarihlerinde Türkiye'ye gelecek. İletişim Başkanı Altun "Abbas Meclis Genel Kurulu'na hitap edecek" dedi.

1 ay önce Güncel

RTÜK, "Sosis Partisi" ve "Climax" filmlerinin ahlaka aykırı içerikleri nedeniyle Prime Video ve Netflix'ten kaldırılmasına ve yayın platformlarına para cezası verilmesine karar verdi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Döviz Dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat/Katılma (DDKKM) ve Türk Lirası Kur Korumalı Mevduat/Katılma (TL KKM) hesaplarının haziran ayı sonuçlarını yayımladı. Verilere göre, her iki hesap türünde de stok bakiyelerinde düşüş yaşandı.

1 ay önce Güncel

HBS Araştırma Şirketi'nin sosyal medyada paylaştığı anket sonuçlarına göre, çeşitli partilerin oy oranları, 3 bin 100 seçmenle yapılan yüz yüze görüşmeler sonucunda belirlenmiştir.

1 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikast sonucu öldürülmesi hakkında sert açıklamalarda bulundu. Çelik, "İsrail bu suikast ile beraber bir bölge savaşını istediğinin ilk tetiğini çekmiştir. İsrail hükümeti bir bölge savaşı çıkarmak istediği konusunda irade beyanında bulunmuştur," ifadelerini kullanarak İsrail hükümetinin bölgedeki tüm ülkelerin milli güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikasta uğramasının ardından ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'dan açıklama geldi. Blinken, "İsmail Haniye suikastına dair hiçbir bilgimiz yoktu" ifadelerini kullandı.