• DOLAR 34,19 %-0.04
  • EURO 37,84 %0.02
  • ALTIN 2.907,06 %-0.57
  • BİST100 9.080 %0.74
  • BITCOIN 60.850 %-1.41
  • ETHERIUM 2.359 %-4.36
21°
1 ay önce Güncel

Altın fiyatları yatırımcısı tarafından sık sık araştırılmaya devam ediyor. Döviz kurundaki ve enflasyon verilerindeki hareketler altın fiyatlarına doğrudan yanıyor. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 6 Ağustos 2024 altın fiyatları…

1 ay önce Güncel

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), 12 Ağustos’a kadar sürecek başvurularla 38 kamu personeli alacağını duyurdu. Bu alımlarda KPSS şartı aranmıyor.

1 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin kendisini aday göstermesi halinde Cumhurbaşkanlığı için aday olabileceğini açıkladı. Daha önce yaptığı açıklamalarda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki son dönemi olduğunu belirten Yavaş, 2028'de yapılacak Genel Seçimler için yapılan son anketlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıktı.

1 ay önce Güncel

Temu, Amazon ve AliExpress gibi yurt dışı platformlardan yapılan alışverişler için yeni düzenlemeler yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda, 150 euro olan harcama limiti 5 kat düşürülerek 30 euroya indirildi. Ayrıca, Avrupa'dan yapılacak alışverişlerde vergi oranı yüzde 30'a, Avrupa dışı yerlerden olan alışverişlerde ise yüzde 60'a yükseltildi.

1 ay önce Güncel

Philip Morris’in ardından bir sigara grubuna daha zam yapıldı. JTI sigara grubunda en ucuz sigara 68 TL, en pahalı sigara ise 78 TL oldu.

1 ay önce Güncel

Ülkemizin ünlü hava yolu şirketlerinden biri olan Atlasglobal'in (Atlasjet Havacılık A.Ş.) iflasına yönelik yeni gelişmeler görüldü. 3 yıl önce Haziran ayında iflasını duyuran şirket hakkında Yargıtay iflas kararını onayladı.

1 ay önce Güncel

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Ofisi, sosyal medya platformlarındaki ırkçı şiddeti ve nefreti kışkırtan içerik artışının korkutucu ve kabul edilemez olduğunu bildirdi.

1 ay önce Güncel

Metropoll Araştırma’nın yayımladığı son seçim anketi, siyaset dünyasında büyük yankı uyandırdı. Araştırma sonuçlarına göre, kararsız seçmenler dağıtıldıktan sonra AK Parti’nin oy oranı yüzde 26.1’e geriledi. İl Genel Meclisi seçimlerinde yüzde 34.47 oy alan CHP’nin ise yüzde 33.8’de kalması dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

Enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte Ağustos ayı kira artış oranı netleşti. Buna göre, konut kiralarında uygulanacak zam tavanı %65,93 olarak belirlendi. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerde kira fiyatlarının durumu merak ediliyor. İşte detaylar…

1 ay önce Güncel

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren düzenlemeler uygulamaya geçmeye devam ediyor. Son olarak gayrimenkul alanında 15 Eylül tarihinde yürürlüğe geçmesi planlanan ‘ilan yetkilendirme’ süreci, otomobil dünyası için de geçerli olacak. Öyleyse söz konusu düzenleme nasıl işleyecek? İşte merak edilen detaylar...