• DOLAR 34,18 %-0.07
  • EURO 37,86 %0.07
  • ALTIN 2.906,12 %-0.60
  • BİST100 9.133 %1.33
  • BITCOIN 61.000 %0
  • ETHERIUM 2.365 %-4.1
22°
1 ay önce Güncel

Emekliye temmuz ayında uygulanan zamla beraber en düşük emekli maaşı 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye yükseldi. Maaş farkları bugün milyonlarca emeklinin hesabında olacak.

1 ay önce Güncel

Piyasalardaki yoğun grafik Borsa İstanbul’u da sarstı. Asya, Avrupa ve ABD borsaları son zamanlarda dibe çöküşlere sahne olmuştu. Geçen hafta son işlem gününde yüzde 3'ün üzerinde düşüşe geçen BIST 100 endeksinde bu hafta rüzgar tersine döndü. Peki piyasalarda beklenen rakamlar neler? Uzman isim önemli açıklamalarda bulunarak merak edilen soruları yantladı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Savunma sanayi, güvenliğimizin yanı sıra ithalatımızı azaltmakta, katma değeri yüksek üretim ve ihracat hedeflerimize de hizmet etmektedir" ifadelerini kullanarak, bu yıl için ihracat hedefini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz tatilinin gelecek yıldan sonra 20 gün kısaltılacağı öngörülüyor.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji'den son gelen hava durumu verilerine göre; Sakarya, Adana, Düzce, Sinop, Zonguldak, Trabzon ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendirildi. Sıcaklıklarının güney noktalarda mevsim şartlarına göre 2 ila 4 derece fazla olacağı öngörülüyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu (TOBFED) ile İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü, kadın ve genç istihdamına destek olmak için görüşmeler düzenledi. TOBFED Başkanı Serkan Bakırtaş: "Genç istihdamı ülkemiz için büyük önem taşıyor. Bu protokol, gençlerin yanı sıra toplumun da yararına ve ekonomik kalkınmayı destekliyor" ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Adana'ya bağlı Kozan ilçesinde peş peşe 3 deprem meydana geldi. AFAD sosyal medya hesabı üzerinden deprem verilerini yayımladı.

1 ay önce Güncel

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Alican Kılıç, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

1 ay önce Güncel

İran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin yerine, hareketin Gazze'deki lideri Yahya Sinvar getirildi.

1 ay önce Güncel

TÜİK'in verilerine göre, 2030'da Türkiye'de nüfus artışı rekor seviyelere ulaşacak ve en büyük artış İstanbul, Antalya ve Ankara'da görülecek