• DOLAR 34,16 %-0.13
  • EURO 37,83 %-0.05
  • ALTIN 2.922,35 %-0.04
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.740 %-1.39
  • ETHERIUM 2.342 %-4.04
19°
1 ay önce Güncel

Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde yer alan "Yaz tatili süresi 20 gün kısalacak" iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Bakanlık, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), son zamanlarda kamuoyunda tartışmalara yol açan başkasına ait POS cihazı ve kredi kartının kullanımına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. GİB, başkasının kredi kartını kullanmanın özel usulsüzlük cezasına tabi olmadığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışılıkla mücadele kapsamında üst düzey yöneticilere verdiği talimatı kamuoyuyla paylaştı. Bakan Şimşek, dün yaptığı açıklamada, kurmaylarına yönelik sert ifadeler kullandı ve artık onları Maliye Bakanlığı kampüsünde görmek istemediğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde uzun zamandır gündemde olan yeni İlçe Müdürleri atamaları belli oldu. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 7 İlçe Müdürlüğünde değişikliğe gidildi.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, öğrencilere ve velilere yaz tatili süresinin 20 gün kadar kısalacağını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kuru hareketleri, akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Son olarak, benzin fiyatlarına yapılan indirim, sürücülerin yüzünü güldürdü. İşte 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü itibarıyla güncel akaryakıt fiyatları…

1 ay önce Güncel

Sigara fiyatlarındaki artışlar hız kesmeden devam ediyor. Philip Morris ve JTI grubundaki sigaralara yapılan zamların ardından, BAT sigara grubuna da zam geldi. Bu son artışla birlikte sigara fiyatları yeniden yükseldi.

1 ay önce Güncel

Geçen hafta, haftanın son işlem günü Instagram’a erişim engeli koyulmasıyla beraber milyonlarca kullanıcı uygulamaya giriş yapamamıştı. Erişim engeli özellikle, kazancını Instagram üzerinden sağlayan vatandaşları oldukça sarstı ve tepkileri beraberinde getirdi. Peki erişim engeli ne zaman kaldırılacak? VPN kullanmak doğru mu? İşte detaylar..

1 ay önce Güncel

Bazı bankaların almış oldukları kararlar ışığında ATM’lerde yeni döneme geçiş yapılacak. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, bazı bankaların 5, 10, 20, 50, 100 TL’lik banknotlar dışında yalnızca 200 TL’lik banknotları ATM’lere yerleştireceğini iddia etti.

1 ay önce Güncel

AK Parti, 14 Ağustos tarihinde 23. yılına özel etkinlik düzenleyecek. Söz konusu etkinlik için Ankara'da kapsamlı bir çalışma yürütülüyor. Etkinliğin önemli başlığı ise "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olduğu açıkladı.