• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %-0.32
  • ETHERIUM 2.392 %-1.39
20°
1 ay önce Güncel

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları, ÖSYM tarafından duyuruldu. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecek. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 13 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete'de yer alan yönetmelikle, açık öğretim liselerine geçiş yapmak isteyen adaylar için şartları değiştirdi. İşte merak edilen detaylar..

1 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın tahsilat genel tebliğinde düzenlemeye gidilen tebliği Resmi Gazete paylaşıldı. Bu kapsamda kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları artırıldı.

1 ay önce Güncel

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki), 58 ilde konut, arsa ve işyeri satışları için başvuruları almaya başladı. Dar gelirli vatandaşlara yönelik sunulan bu fırsat, 43 ilde konut ve işyeri, 32 ilde ise arsa satışını kapsıyor. Başvuru süreci, Emlak Müzayede tarafından yönetiliyor ve kamu bankaları aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

1 ay önce Güncel

Ülkemizde milyonlarca kullanıcıya erişim sağlayan sosyal medya uygulaması Instagram’a 8 günlük bir kısıtlama getirildi. Uygulanan bu yasağın ardından Instagram’a VPN üzerinden giriş yapmak cazip hale gelmişti. Siber Güvenlik Uzmanı ise bu durum hakkında önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

1 ay önce Güncel

Meclis'in tatil dönemine geçiş yapmasıyla birlikte seçim bölgelerine ziyaret eden AK Partili milletvekilleri, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaş, geçim sıkıntısına tepki gösterdi. İl ve ilçe teşkilatları da vekillerden "köklü değişim" talep etti.

1 ay önce Güncel

Yemeklik ve salçalık domatesin tarladaki fiyatı maliyeti karşılamayınca, çiftçi ürün fiyatlarına sert çıktı. Marketlerdeki etiketleri gören çiftçiler, "Aracılar fiyatı düşürmüyor" dedi. Balıkesir Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, problemin ortadan kalkması için Tarım Kredi Kooperatifleri'nin harekete geçtiğine dikkat çekerek, "Tarım Kredi alım taahhüdünde bulundu. Ancak fiyat belirsizliği var" ifadelerine yer verdi.

1 ay önce Güncel

Merkez üssü Suriye olan 5,2 büyüklüğündeki sarsıntı Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu’daki kentlerinde de hissedildi. Deprem uzmanı Naci Görür, depremin Türkiye üzerindeki etkisini değerlendirdi.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yükselişe rağmen işsizlik oranının tek hanede ve 2024 geneli için yüzde 10,3 olan OVP tahmininin altında kalmayı sürdürdüğünü belirtti.

1 ay önce Güncel

Birinci derece akınlarından miras kalan alanlar ile ilgili yeni düzenleme hayata geçiyor. Miras kalan kişilere her ay maaş gibi düzenli ödeme yapılacak. Peki ödemeler ne kadar süre verilecek? İşte merak edilen detaylar...