Toki’den dar gelirlilere yönelik yeni satış fırsatları

Toki, yılın her döneminde dar gelirli vatandaşlara konut, arsa ve işyeri sağlamak amacıyla çeşitli satış duyuruları yapıyor. Bu duyurularda, 43 ilde konut ve işyeri, 32 ilde ise arsa satışının yapılacağı belirtiliyor. Konut taksitleri 8.600 TL'den başlarken, arsa ödemeleri ise ayda 6.800 TL gibi uygun fiyatlarla sunuluyor. Bu satışlar, sözleşme aşamasında hak sahiplerinin vazgeçmesi sonucu elde kalan mülkler için düzenleniyor ve Emlak Müzayede tarafından gerçekleştiriliyor.

Satış yapılacak iller hangileri?

Toki tarafından 58 ilde başlatılan konut, arsa ve işyeri satışları, geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Satışların yapıldığı iller şu şekilde sıralanıyor:

  • Diyarbakır, Kocaeli, Muğla, Uşak, Antalya, Mersin, Hatay, Sivas, Niğde, Gümüşhane, Bayburt, Karabük, Elazığ, Van, Muş, Adana, Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Zonguldak, Yalova.

Başvurular nasıl yapılır?

Toki tarafından satışa sunulan arsalar konut ve ticaret alanı olarak değerlendirilirken, konutların 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor. Başvurular, Emlak Müzayede tarafından duyuruldu ve kamu bankaları aracılığıyla yapılacak. Satışa sunulan konut ve arsaların yerleri, fiyat bilgileri ve ödeme detayları, Emlak Müzayede'nin yayımladığı ilanlarda yer alıyor.

Çiftçi isyan etti! Domatesin fiyatı 10 kat arttı Çiftçi isyan etti! Domatesin fiyatı 10 kat arttı