• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.600 %0.81
  • ETHERIUM 2.439 %1.1
25°
1 ay önce Güncel

Altın piyasası, haftanın son iş gününde yükseliş trendini sürdürüyor. Dün altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak bir miktar gerileyen altının gram fiyatı, bugüne yükselişle başladı. Saat 09:45 itibarıyla altının gramı, önceki kapanışa göre yüzde 0,30 artışla 2.653 liradan işlem görüyor.

1 ay önce Güncel

2024-2025 akademik yılı için üniversite ek yerleştirme başvuruları, 19-23 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlayacak. ÖSYM'nin belirlediği takvime göre, adaylar bu tarihler arasında ek yerleştirme tercihlerini yapabilecekler. Ek yerleştirme sonuçlarının ise ÖSYM tarafından açıklanacak takvime göre duyurulması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Bugün dolar/TL kuru 33,60 seviyelerinde işlem görüyor. Euro/TL kuru ise %0,26'lık bir artışla 37,12 seviyesinde.

1 ay önce Güncel

Real Madrid, Atalanta’yı mağlup ederek Süper Kupa zaferini kutlarken, karşılaşmanın ardından konuşan Jude Bellingham, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Genç yıldız, Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı ve Güler’in geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Eskişehir’de, 18 yaşındaki Arda K., eline aldığı bıçak ve balta ile sokağa çıkarak 5 kişiyi yaraladı. Hücum yeleği giyip maske takan saldırgan, iki kişiyi ağır yaralarken, diğer üç kişiyi de çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay sonrası yakalanarak tutuklanan Arda K.'nın emniyetteki ifadesi, saldırının arka planını gözler önüne serdi.

1 ay önce Güncel

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 50 ayrı dolandırıcılık kaydı bulunan ve hakkında 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Fırat Sedat Yıldırım (32), Muğla ve Aydın jandarmasının ortak çalışması sonucu yakalandı. Şüphelinin, bir süre önce cinsiyet değiştirdiği ve adını Fırat Sedat Yıldırım olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Piyasalarda altının ons fiyatının yükselişe geçmesi gram altın fiyatlarına da doğrudan yansıdı. Gram altın yeni güne yukarı yönlü hareketi ile başladı. Peki gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

1 ay önce Güncel

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşanan trajik olayda, 23 yaşındaki Furkan Keskin, arkadaşı Mutlu Kılınç'ı (29) av tüfeğiyle göğsünden vurarak öldürdü.

1 ay önce Güncel

Son dönemde dünya genelinde yayılan maymun çiçeği hastalığı, nadir görülmesine rağmen tehlikeli etkileri ile dikkat çekiyor. 1950'lerde keşfedilen bu viral enfeksiyon, tropikal Orta ve Batı Afrika'da yaygınken, küresel hareketlilikle birlikte dünyanın farklı bölgelerinde de görülmeye başladı. Peki, bu hastalık nedir, nasıl bulaşır ve korunmak için neler yapılabilir? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Fatih Altaylı arasındaki tansiyon gittikçe yükseliyor. Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ yalakası kepaze, satılık" gibi açıklamalarda bulunduğu Altaylı, eski CHP liderini mahkemeye vereceğini belirtti ve "Bugün kim bana saldırıyorsa onların tetikçisidir" şeklinde karşılık verdi.