• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %0.08
  • ALTIN 2.882,47 %-0.93
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-2.21
  • ETHERIUM 2.430 %-1.8
22°
1 ay önce Güncel

Diyarbakır’da özel bir hastaneye başvuran G.D.’nin karnında 10 kilo ağırlığında büyük bir kitle tespit edildi

1 ay önce Güncel

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, mahkeme kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi

1 ay önce Güncel

Ünlü teknik direktör Fatih Terim, Panathinaikos’tan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi ile anlaşmaya vardı

1 ay önce Güncel

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, polis devriye ekiplerinin şüpheli bir hafif ticari aracı durdurması sonucu 1.5 ton at ve eşek eti olduğu tahmin edilen hayvan eti ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan sürücü Nurettin S., etleri kendisinin kestiğini ve akrabalarına dağıtmayı planladığını söyledi.

1 ay önce Güncel

Ardahan'da arıcılığı bir adım öteye taşıyan Kadir Özer, arı zehrini uluslararası pazarda yüksek fiyatlarla satıyor. Arı zehrinin kilogramı Avrupa'da 100 bin dolara kadar alıcı bulurken, bu değerli ürün özellikle kozmetik ve sağlık sektörlerinde büyük ilgi görüyor.

1 ay önce Güncel

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), maymun çiçeği virüsünün uluslararası sağlık açısından önemli bir tehdit oluşturduğunu duyurdu. Virüs, Filipinler ve Endonezya'da da tespit edildi.

1 ay önce Güncel

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, son dönemde artan okul kayıt ücretleri şikayetleri üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlerine önemli bir uyarıda bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu, devlet okullarında herhangi bir şekilde para talep edilmesinin kesinlikle yasak olduğunu belirterek, bu tür uygulamalara karşı sert tedbirler alınacağını ifade etti.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 Ağustos Salı günü para politikası kararını açıklayacak. Piyasalarda, TCMB'nin politika faizini mevcut %50 seviyesinde sabit tutması bekleniyor. Ekonomistlerin ve bankacılık kuruluşlarının tahminleri, yıl sonuna kadar sıkı para politikasının devam edeceği yönünde.

1 ay önce Güncel

KYK Burs Başvuruları İçin Beklenen Tarihler ve Başvuru Süreci Detayları...

1 ay önce Güncel

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için üç ders sınavı giriş belgeleri yayınlandı.