• DOLAR 34,25 %0.02
  • EURO 37,62 %-0.09
  • ALTIN 2.881,53 %-0.18
  • BİST100 9.045 %0.00
  • BITCOIN 62.050 %-0.96
  • ETHERIUM 2.458 %1.01
16°
1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için yeni raporunu paylaştı. Son verilere göre kavurucu sıcaklar yurdu esir almayı sürdürecek. Ayrıca Marmara Bölgesi’nde de sıcaklıklar 38 dereceye kadar çıkacak. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Seçim süreci tamamlandıktan sonra bir sonraki seçim için çalışmalar yürüten AK Parti, bu kez çalışmalara gurbetçilerle başladı. İlk aşamada sınır kapılarında AK Parti'nin yurt dışındaki Türklere yönelik hizmetlerini gösteren kitapçıkların dağıtımı gerçekleştiriliyor.

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşılan 8857 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 12 şirketin hisseleri Varlık Fonu'na geçirildi. Bahsedilen şirketlerin, İngiltere'de hayatına devam eden FETÖ firarisi Akın İpek'in olduğu öğrenildi.

1 ay önce Güncel

2024-2025 eğitim-öğretim yılı, 9 Eylül'de başlayacak ve bu yıl öğretmenler için bir değişiklik söz konusu. Öğrencilerin 11-15 Kasım tarihleri arasında ara tatile girecek olmasına rağmen, öğretmenler bu tarihlerde tatil yapamayacak.

1 ay önce Güncel

Fenomen Dilan Polat, "Suç gelirlerinin aklanması" suçlamasıyla yaklaşık 9 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Mahkeme, Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

1 ay önce Güncel

İsrail, Lübnan'ın kuzeydoğusunda bulunan Baalbek bölgesinde yer alan Nabi Chit köyü yakınlarına bir hava saldırısı düzenledi. Lübnanlı güvenlik kaynaklarına göre, saldırıda Hizbullah'a ait bir silah deposu hedef alındı.

1 ay önce Güncel

İstanbul'un Fatih ilçesinde başıboş sokak köpeği terörü yaşandı. Sümbül Efendi Mahallesi'ndeki boş arazide sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 40 yaşındaki Ayhan Özçelik isimli vatandaş hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde Yukarımeydan köyü yakınlarında çıkan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yangını söndürmek için Kastamonu, Çankırı, Kurşunlu, Ilgaz, ve Atkaracalar belediyelerinin itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözler seferber edildi. Havadan ise helikopterle müdahale ediliyor.

1 ay önce Güncel

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muş'un Varto ilçesinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Depremin Kuzey Anadolu Fay Hattı (KAF) ile Doğu Anadolu Fay Hattı'nın (DAF) kesişme noktasında gerçekleştiğini belirten Görür, bu durumun endişe verici olduğunu ifade etti.

1 ay önce Güncel

Denizli’nin Kale ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenler ve diğer eğitim personeli için önemli bir promosyon anlaşmasına imza attı.