• DOLAR 34,26 %0.04
  • EURO 37,60 %-0.12
  • ALTIN 2.883,01 %-0.13
  • BİST100 8.960 %-0.94
  • BITCOIN 62.050 %-0.64
  • ETHERIUM 2.430 %0.02
27°
1 ay önce Güncel

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere toplam 184 personel alacağını duyurdu. Başvurular yarın itibariyle başlıyor ve şoför, güvenlik, muhasebeci gibi farklı pozisyonlarda personel alımları gerçekleştirilecek.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da ilaç kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda, piyasa değeri 40 milyon TL'yi bulan 15 bin kutu kaçak ve sahte ilaç ele geçirildi. Sahte botoks ve dolgu ilaçlarını piyasaya sürmeye çalışan üç şüpheli yakalanırken, bir kişi tutuklandı.

1 ay önce Güncel

e-Devlet sistemi üzerinden yapılacak kira sözleşmeleri, Türkiye'deki kira piyasasında köklü değişiklikler getirecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni düzenlemesiyle, kira sözleşmeleri tamamen dijital ortamda yapılacak ve tüm belgeler elektronik imza ile onaylanacak. Bu uygulama, kiracı ve ev sahiplerinin bölgedeki kira piyasasını daha şeffaf bir şekilde görmelerini sağlayacak ve fahiş kira artışlarının önüne geçilmesi hedeflenecek.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı, bugün gerçekleştirilecek. Piyasalar, politika faiz oranının açıklanacağı saat 14.00’e kilitlendi. Ekonomistler, bu toplantıda faizin sabit tutulmasını bekliyor.

1 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finans sektöründeki şirketlerin enflasyon muhasebesi uygulamasına geçişi için yeni bir yönetmelik ve tebliğ taslağı hazırladı.

1 ay önce Güncel

Konut kredisi faiz oranlarında indirim için tarih belli oldu. Son dönemde hızla yükselen faiz oranlarının Eylül ayında düşüşe geçmesi bekleniyor. Konut almak isteyenler için kritik açıklamalar geldi.

1 ay önce Güncel

2025 yılı için asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranlarıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Şu anda, asgari ücretle ilgili olarak çeşitli spekülasyonlar var. Hükümet yetkilileri ve ilgili bakanlıklar, Ocak 2025'te yapılacak artışlar üzerinde çalışıyor. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sözcüsü Margaret Harris, M çiçeği (mpox) virüsü ile mücadelede kitlesel aşılama yerine "hedefli aşılama" yapılması gerektiğini açıkladı. Harris, M çiçeğinin yayılmasını durdurmanın Kovid-19’a göre daha kolay olduğunu belirtti ve halkın endişelenmemesi gerektiğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

Dilan Polat’ın tahliyesi sonrasında en çok merak edilen konu, devletin el koyduğu Ferrari, Bugatti ve Porsche gibi lüks araçların geleceği. Polat'ın suçlamalardan aklanması durumunda bu araçlar iade edilebilir mi? İşte detaylar.

1 ay önce Güncel

İstanbul'un Fatih ilçesinde Sümbül Efendi Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 40 yaşındaki Ayhan Özçelik sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.