• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
1 ay önce Güncel

️Genel Güvenlik Regülasyonları (GSR II) sistemi olmayan araçların satış işlemleri 31 Ağustos tarihinde sona erecek. Araç bayileri çeşitli fırsatlar ve kampanyalar ile ellerinde araç stoklarını tüketmeye amaçlıyor. Ancak kredi bulma problemlerinden kaynaklı satışlar hayal kırıklığına uğrattı. Ağustos ayının sonun yaklaşırken, bayilerde stokları eritme telaşına girdi.

1 ay önce Güncel

Mevcut verilere bakıldığında ekstra tedbire ihtiyaç olmadığını belirten Prof. Dr. Memişoğlu “Virüsün nasıl seyredeceği, çiçek hastalığı ile benzerliği konusunda bilim insanları da çalışma yapıyor. Şu anda ülkemizde yok” ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Mersin, Samsun Atakum ve İzmir Foça'nın ardından Antalya Döşemealtı Belediyesinde meydana gelen haciz şokuyla birlikte CHP'li belediyeler icra paniği yaşarken belediye başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den sorunun ortadan kalkması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesi konusunda yoğun bir baskı kuruyorlar.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), son hava tahmin raporunu paylaştı. Verilere göre çok sayıda bölgede gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verilirken Marmara'nın az bulutlu açık olacağı paylaşıldı. Sıcaklık seviyelerinin ise Trakya'da 4 ila 6 derece yükseleceği konusunda vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

1 ay önce Güncel

Sene sonuna kadar 8 milyon aracın Ulusal Taşıt Tanıma Sistemine geçiş yapmasıyla, akaryakıtta 15 milyar liralık vergi kaybının engellenmesi amaçlanıyor.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği taleplerini büyük oranda karşılayarak, başvuruda bulunan öğretmenlerin atamalarını gerçekleştirdi. Tercih ettikleri eğitim kurumlarından birine ataması yapılmayan öğretmenler ise mazeretlerinin bulunduğu il milli eğitim müdürlüklerine atandı. Bu şekilde, alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumlarına yerleştirilmeleri sağlandı.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan akran zorbalığı olayı, dehşet verici görüntülerin ortaya çıkmasıyla gündeme geldi. Olayda, yaşları 12 ile 17 arasında değişen 8 çocuk, 16 yaşındaki M.A.Z.'yi yere yatırıp tekme, tokat ve yumruklarla dakikalarca darp etti. Bu saldırı anı, başka bir çocuk tarafından kaydedildi ve görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük tepki toplandı.

1 ay önce Güncel

Bankalar, ATM'lerdeki para çekim limitlerini artırdıktan sonra, bu önlemin yetersiz kaldığını değerlendirerek yeni bir güvenlik sistemi uygulamaya koymaya karar verdi. Geçtiğimiz hafta yürürlüğe giren bu yeni sistemle, birçok ATM'de tek tip para kullanımına geçilecek.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de 1 Ocak 2024 itibarıyla uygulamaya giren Milli Akıllı Sayaç Sistemi (MASS), elektrik tüketim verilerini cep telefonları üzerinden takip etmeyi sağlıyordu

1 ay önce Güncel

CHP'li meclis üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu