• DOLAR 34,30 %0.38
  • EURO 37,54 %0.05
  • ALTIN 2.911,37 %0.76
  • BİST100 9.049 %0.95
  • BITCOIN 60.850 %-0.25
  • ETHERIUM 2.419 %1.21
23°
1 ay önce Güncel

Türkiye'nin farklı bölgelerinde etkili olan şiddetli yağışlar, Kayseri, Kırşehir, Kahramanmaraş, Sivas, Konya ve Nevşehir'de sel ve heyelanlara neden oldu. Felaketin ardından birçok ev ve iş yeri sular altında kalırken, bazı bölgelerde ciddi can kayıpları ve kaybolma vakaları yaşandı.

1 ay önce Güncel

B12 vitamini, vücut fonksiyonları için hayati öneme sahip bir vitamin olarak biliniyor. Eksikliği birçok sağlık sorununa neden olabilen bu vitamin, vücudun enerjisini korumada ve sinir sistemi işleyişinde kilit rol oynuyor. Uzmanlar, B12 eksikliğinin hafife alınmaması gerektiğini belirtiyor.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde hava durumuyla ilgili son tahminlerini paylaştı. Özellikle kuzey bölgelerde sağanak yağışların etkili olacağı belirtilirken, Ege Bölgesi'nde de yer yer kuvvetli rüzgarların görüleceği bildirildi. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olması isteniyor.

1 ay önce Güncel

Apple, iPhone 16 Pro modelini bu yıl kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanırken, cihaz hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son gelen sızıntılara göre, bu yeni modelde dikkat çekecek bir yenilik, "Çöl Titanyumu" adlı yeni renk seçeneği olacak.

1 ay önce Güncel

Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki kabine, bu yıl ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir araya gelecek. Tarihi öneme sahip olan bu toplantıda terörle mücadele, ekonomi ve İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılar gibi kritik konular ele alınacak.

1 ay önce Güncel

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 6 ilçeye yeni ilçe milli eğitim müdürleri atandığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Bolu'nun Mengen ilçesinde 37. kez düzenlenen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali'ne katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gastronomi liseleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Festivalde yaptığı konuşmada, gastronomi okullarının sadece yemek yapma değil, kültürel mirası yaşatma işlevi de görmesi gerektiğini vurguladı. Tekin, bu okulların, yemek kültürünü bilen, öğreten ve geleceğe aktaran bireyler yetiştirmesi gerektiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Yargıtay, Kayseri'de görülen bir boşanma davasında emsal niteliğinde bir karar aldı. Davada, eşinin kaynanasının evlerine gelmesini yasaklayan koca ağır kusurlu bulundu.

1 ay önce Güncel

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.