• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.500 %-0.75
  • ETHERIUM 2.444 %-0.66
20°
1 ay önce Güncel

Küçükçekmece'de meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 51 kişinin yaralandığı metrobüs kazasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Kazada ağır yaralanan 22 yaşındaki Ferhat Uçar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

1 ay önce Güncel

AK Parti, son günlerde kamu ve özel sektörde çalışma saatlerinin düşeceğine dair çıkan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, çalışma saatlerinde herhangi bir değişikliğin planlanmadığı belirtildi.

1 ay önce Güncel

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, eylül ayında mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgaz ile elektrik üretim amaçlı doğalgazın satış tarifesinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, eylül ayında geçerli olacak fiyatlar sabit kaldı.

1 ay önce Güncel

AA Finans'ın Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistlerin tahminlerine göre, ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2,64 artması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için 1. sınıf öğretmenleri ile 5. sınıf şubelerinin belirlenmesi sürecini tamamladı. Bu yıl, sınıf ve öğretmen seçimleri e-okul sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleştirildi. Kura yöntemiyle yapılan bu işlemler, 28 Ağustos tarihinde başlayıp 30 Ağustos tarihinde sona erdi. 81 ilde okul müdürleri, sistem üzerinden gerekli hazırlıkları yaparak kurayı gerçekleştirdi.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD III Programı'nın 5. Çağrı İlanı ile Türkiye genelindeki girişimcilere toplam 12 milyon avro hibe desteği sağlanacağını açıkladı

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu'nda düzenlenen diploma töreninde konuşma yaptı

1 ay önce Güncel

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, yük treninin çarptığı tarım aracındaki anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti, baba ise yaralandı.

1 ay önce Güncel

BIST 100 endeksi haftayı yüzde 1,71 artışla 9.833,22 puandan tamamlarken, altın fiyatları yükseldi

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma namazı hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün adının geçmemesine tepki gösterdi. İmamoğlu, Fatih Saraçhane'de bulunan Şehzadebaşı Camii'nde Cuma namazını kıldıktan sonra açıklamalarda bulundu.