• DOLAR 34,16 %-0.01
  • EURO 37,24 %0.23
  • ALTIN 2.937,73 %0.03
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.400 %2.1
  • ETHERIUM 2.628 %1.63
12°
1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında defterdarlıklar ve vergi dairesi başkanlıklarını 1 Eylül itibarıyla tek çatı altında birleştirdi

1 ay önce Güncel

Hayvanseverlik iddiasıyla bağış toplayan STK'ların para trafiğini inceleyen MASAK, önemli bir skandalı gün yüzüne çıkardı. Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü'nün, dernek bağışlarıyla at yarışlarına yatırım yaptığı ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, öğretmen atama süreciyle ilgili, Danıştay kararının ardından 20 bin öğretmen adayının mülakat sonuçlarının açıklanıp atamaların yapılacağını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda eğitimde atılacak yeni adımları açıkladı. Tekin, mesleki ve teknik eğitim alanında ortaokul seviyesinde okullar açılacağını duyurdu. Bu adımın, nitelikli iş gücü yetiştirme hedefi doğrultusunda sektörle iş birliği içinde atılan önemli bir adım olduğunu belirtti.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda yaptığı açıklamalarda, spor branş öğretmenlerine yönelik müjdeli haberler verdi. Bakan Tekin, spor eğitiminin önemine dikkat çekerek, Olimpiyatlarda başarıyı artırmak için spor eğitimine erken yaşlardan itibaren başlanması gerektiğini vurguladı. Bu kapsamda, spor okullarının branşlara ayrılması için federasyonlarla görüşmeler yapıldığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda yaptığı açıklamada 2024 yılı için öğretmen ihtiyacını ve atama süreçlerini detaylandırdı.

1 ay önce Güncel

İzmir'de Bülent Şengün (37) adlı şahıs, gece saatlerinde gerçekleştirdiği suç serisiyle iki kişiyi öldürdü, bir kişiyi ise ağır yaraladı. İlk olarak Ayrancılar Mahallesi'nde, 35 AP 582 plakalı taksinin sürücüsü Arif Karabacak'ı gasbeden Şengün, tabancayla Karabacak'ı öldürdü ve taksideki paraları alarak kaçtı.

1 ay önce Güncel

Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden istifa etti.

1 ay önce Güncel

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, Gazi İlkokulu-Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Banu Kaya'nın okul bahçesinde otomobiliyle çarptığı 7 yaşındaki öğrenci Miray Arslan, yaşamını yitirdi.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda yaptığı açıklamalarda devamsızlık affı ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.