• DOLAR 34,23 %0.32
  • EURO 37,22 %0.41
  • ALTIN 2.992,07 %1.28
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.100 %1.12
  • ETHERIUM 2.650 %0.91
10°
1 ay önce Güncel

30 Ağustos'ta yapılan Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde, dönem birincisi olan Teğmen Ebru Eroğlu'nun liderliğinde teğmenler, kılıçlarını çatarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde yemin etti. Bu olay, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

1 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 6 Eylül 2024 sabahına yüzde 0,01 düşüşle 9.936,20 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 0,56 puanlık bir azalış kaydederek yatay bir seyir izledi.

1 ay önce Güncel

Altın piyasası, yatırımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. 6 Eylül 2024 Cuma günü itibarıyla altın fiyatlarında güncel rakamlar belli oldu. Yatırımcılar ve tasarruf sahipleri, özellikle gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altınının ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte, güncel altın fiyatları...

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Türkiye genelindeki hava durumu tahminlerini açıkladı. İstanbul'da hafta sonu etkili olacak sağanak yağışlar için tarih verildi. Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde de yağışlar etkisini gösterecek.

1 ay önce Güncel

Galler - Türkiye maçı, 6 Eylül Cuma günü saat 21:45'te Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki bu karşılaşma, Norveçli hakem Rohit Saggi'nin yönetiminde olacak ve maçın yardımcı hakemleri Morten Jensen ve Anders Olav Dale olacak.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsalındaki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran’ın bulunması için arama çalışmaları devam ederken, olayın detayları da ortaya çıkıyor. Yapılan soruşturmalar ve incelemelerde, Narin’in kaybolmadan önce son sözlerinin "çok yorgunum" olduğu öğrenildi.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da Halıcıoğlu durağında bir metrobüste yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsalındaki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan minik Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, Narin'in okul arkadaşları ve ailesi endişe içinde bekliyor. Narin’in sınıf arkadaşları, onu özlediklerini belirterek, "Burası Narin’in yeri, o gelince o burada olsun" sözleriyle duygularını dile getirdiler.

1 ay önce Güncel

Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli ve çevresinde büyük bir deprem beklediğini açıkladı. Kanal Fırat televizyonunda yaptığı açıklamalarda, özellikle Bingöl-Karlıova-Erzincan arasında en az 7.4 büyüklüğünde bir depremin olabileceğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 5 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon'un batısı, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli, Rize ve Trabzon'un doğusunda ise çok kuvvetli olması bekleniyor.