• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.399 %0.96
  • ETHERIUM 2.646 %1.15
11°
1 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli bir açıklama geldi. Erdoğan, "Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum," dedi.

1 ay önce Güncel

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında iki sözleşmeli er hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Narin Güran'ın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

1 ay önce Güncel

İlköğretim nakil süreciyle ilgili önemli değişiklikler yapıldı. Nakil başvuruları, özellikle okulların açılmasına az bir süre kala yeniden aktif hale getirildi. Bu süreçte öğrencilerin sınıf ve öğretmen seçimi konusunda yeni düzenlemeler getirildi.

1 ay önce Güncel

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çetin Gençay, henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı Feriye Gözüala ve Hamiyet G.'ye silahla saldırdı. Gençay, Gözüala'yı olay yerinde vurarak öldürdü, Hamiyet G. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Güncel

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Hatayspor ve 16. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçların pazartesi gününe alınması talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu. Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, bu talebi yazılı ve sözlü olarak TFF'ye ilettiklerini açıkladı.

1 ay önce Güncel

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi'nde yarın İzlanda ile oynanacak kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İzlanda'nın güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Montella, son Avrupa Şampiyonası finalistlerinden İngiltere'yi yendiklerine dikkat çekerek, "Saygı duyduğumuz bir rakip. Takım olarak iyi oynuyorlar, duran toplar ve taç atışları dahil tehlikeliler. Ona göre hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

1 ay önce Güncel

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi, dolandırıcılar öğrencileri hedef alarak burs yardımı vaadiyle tuzak kuruyor. SMS ve e-postalarla öğrencilere ulaşıp sahte linkler gönderen dolandırıcılar, burs başvurusu bahanesiyle kişisel bilgileri ele geçirmeye çalışıyor. Uzmanlar, bu tür mesajlardaki bağlantılara tıklanmaması ve kimlik bilgilerinin paylaşılmaması gerektiğini vurguluyor.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır Valisi, Narin Güran’ın cesedinin çuval içinde dere kenarına bırakıldığını ve Adalet Bakanı, soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti

1 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye’nin ilk spor ortaokullarının yeni eğitim döneminde 9 ilde açılacağını ve başvuruların e-Okul üzerinden yapılabileceğini açıkladı