A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi'nde yarın İzlanda ile oynanacak kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İzlanda'nın güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Montella, son Avrupa Şampiyonası finalistlerinden İngiltere'yi yendiklerine dikkat çekerek, "Saygı duyduğumuz bir rakip. Takım olarak iyi oynuyorlar, duran toplar ve taç atışları dahil tehlikeliler. Ona göre hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

Tezgâhlara Bereket Geldi! Balık Fiyatlar Yarı Yarıya Düşecek Tezgâhlara Bereket Geldi! Balık Fiyatlar Yarı Yarıya Düşecek

Galler maçında sakatlanan Arda Güler'in durumuyla ilgili bilgi veren Montella, genç oyuncunun bir darbe aldığını belirterek, "Dün yürümekte zorlanıyordu. Darbeye bağlı bir sorun yaşıyor ama değerlendirme süremiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Montella, Galler maçında kırmızı kart gören ve İzlanda karşısında cezalı duruma düşen Barış Alper Yılmaz hakkında da konuştu. "Barış çok iyi bir turnuva geçirdi. Şu an bizimle değil, ancak hazırlıklarımız devam ediyor" diyen Montella, diğer oyuncuların hazır olduğunu belirtti.

Milli takımda her maçın bir final olduğunu vurgulayan Montella, futbolculara yönelik eleştirilere anlam veremediğini söyledi. "Futbolcularımız milli duyguları en yoğun şekilde yaşıyor. Onlara destek olmalıyız. Birlikten güç doğar ve daha güçlü oluruz" ifadeleriyle futbolculara sahip çıktı.

Son olarak İzlanda maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Montella, "Tarihi bir günde kutlamalara biz de en iyi şekilde katkıda bulunmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.