• DOLAR 34,29 %0.14
  • EURO 37,27 %0.07
  • ALTIN 3.007,95 %0.42
  • BİST100 8.794 %0.00
  • BITCOIN 68.520 %0.4
  • ETHERIUM 2.710 %2.26
6°
1 ay önce Güncel

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 2.761 liradan işlem görüyor. Dün, ons fiyatındaki artışa paralel olarak alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışına göre %0,4 artışla 2.756 liradan tamamladı.

1 ay önce Güncel

Bugün, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da cinayete kurban edilen Narin Güran'ın kabrini ziyaret edecekler.

1 ay önce Güncel

Ankara’nın Çankaya ilçesinde aynı aile üyeleri arasında çıkan kavgada silah ve bıçak kullanıldı. Kavgada 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Anadolu Ajansı Editör Masası'na verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, devletin enerji faturalarındaki desteğinin kapsamına ve gelecekteki planlara dair bilgiler verdi.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni bir düzenleme üzerinde çalıştığı belirtildi. Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun aktardığına göre, taslak halindeki düzenlemeye göre, 7 bin TL ve üzeri ödemelerde banka veya kredi kartı kullanımı zorunlu hale getirilecek. Bu zorunluluk, mükellef olmayan kişileri de kapsayacak.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, girişim sermayesi yatırım fonlarına yönelik önemli bir düzenleme yapılacağını açıkladı. Yapılacak düzenlemeyle, yurt dışında kurulmuş ve yatırımlarının yarıdan fazlasını Türkiye'de gerçekleştiren girişim şirketlerine yatırım yapılmasının önü açılacak. Şimşek, bu değişiklikle sermaye piyasalarına yeni bir finansman aracı getireceklerini belirtti.

1 ay önce Güncel

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, işyerinin önünde motosikletle geldiği sırada silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Suikastın ardından, Temel'in suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın ilişkileri olduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da küçük Narin Güran'ın cansız bedeni bulunduğunda, olayın ardından yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşanıyor. Narin'in hunharca öldürülmesinin ardından itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Gözaltında bulunmayan tek amca ise Bahtiyar ile yaşadığı konuşmaları ve olay hakkındaki görüşlerini paylaştı.

1 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı, yeni bir tebliğ taslağı ile kiraların elden ödenmesini önlemeyi hedefliyor. Taslağa göre, elden ödenen kiranın aylık tutarının yüzde 10’u baz alınarak ceza belirlenecek. Eğer bu ceza tutarı 5 bin TL’nin altında kalırsa, hem ev sahibi hem de kiracıya ayrı ayrı 5 bin TL ceza uygulanacak.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira ödemelerinde kaçakçılığı önlemek amacıyla önemli bir düzenlemeye imza attı. Yeni düzenlemeye göre, kira ödemelerinin tamamının banka veya PTT aracılığıyla yapılması zorunlu hale getirildi. Elden ödeme yapanlara ise ciddi cezalar uygulanacak.