Güncel

Tansiyon iyice yülseldi! CHP Kılıçdaroğlu hakkındaki o iddiaları yalanladı! Levent Gültekin resti çekti....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri ile kulisleri hareketlendiren Gazeteci Levent Gültekin, CHP'den gelen "tümüyle hayal ürünüdür" açıklaması üzerine “Kemal beyle yüzleşmeye hazırım” dedi.

Abone Ol

 Gazeteci Levent Gültekin’in anlattıkları şok etkisi yarattı. 14 Mayıs seçimlerinden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği bir konuşmayı aktaran gazeteci Levent Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun kendi adaylığını engelleme şansı olmadığını söylediğini öne sürdü:

"Kılıçdaroğlu’na adaylığı için bu ülke için son şans, bu şansı heba etme dedim. Kılıçdaroğlu bana 'Ülke bitti hiçbirimizin kurtarma şansı yok' dedi. 'Kemal Bey o zaman aday olma lütfen' dedim, bana 'Adaylığımı engelleme şansım yok' dedi" 

Gazeteci Gültekin'in sözlerinin ardından açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi, ilgili iddiayı hayal ürünü olarak nitelendirdi:

CHP'nin verdiği yanıt üzerine yeni bir açıklamada bulunan Levent Gültekin ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yüzleşmeye hazır olduğunu söyledi:

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi