Olay, dün saat 17.00 civarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Selçuk Mahallesi'nde, Varyant Sokak'ta yaşandı. Kaleiçi Yat Limanı'ndaki marinaya gelen Yaşar P. ve Mehmet D., 'Asena' adlı tur teknesine gittiler. İkiliden biri, tekne sahibine bir çalışanının kız kardeşine rahatsızlık verdiğini iddia etti. Bunun üzerine tekne sahibi İdris Ö., onları tekneden uzaklaştırmak istedi. Ancak Yaşar P. ve Mehmet D., kısa bir süre sonra ellerinde pala, bıçak ve sopalarla kalabalık bir grupla geri döndü.

**SUÇ ALETİYLE YAKALANDILAR

Yaşanan kavgada, tekne çalışanı Sezer A., tekne sahibi İdris Ö., 16 yaşındaki stajyer Yılmaz Ö. ve Mustafa G. yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar en yakın hastanelere sevk edildi. Kavga sonrasında kaçan Yaşar P. ve Mehmet D., Cumhuriyet Meydanı yakınlarında suç aletleriyle birlikte polis ekipleri tarafından yakalandı.

**PALALI SALDIRIDA 4 KİŞİ YARALANDI

O öğretmenlerin atamaları bugün gerçekleşiyor! O öğretmenlerin atamaları bugün gerçekleşiyor!

Olayı gören Aydın Zengin, "Yat limanında teknelerin önünde kavga çıktı. Birisi denize düşünce kavgayı fark ettim. Hemen uzaklaştım. Ambulanslar ve polis geldikten sonra olay yerinden ayrıldım. Sadece birinin denize düştüğünü ve iki grubun kavga ettiğini gördüm" dedi.