Güncel

TEİAŞ, 51 İlde Tekniker Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları

TEİAŞ, 51 ilde toplam 240 tekniker alımı yapacağını ve başvuruların 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden kabul edileceğini duyurdu.

Abone Ol

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), 51 farklı ilde toplam 240 tekniker alımı yapacağını duyurdu. Taşra teşkilatı için aranan teknikerler, başvurularını İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirecek. İlk başvuruların ardından, 2022 yılı KPSS P93 sınavından en az 60 puan almış olan adaylar sözlü sınava davet edilecek. TEİAŞ'ın tekniker alımı ile ilgili detaylar ve başvuru tarihleri açıklandı.

TEİAŞ'ın iş ilanına başvurmak isteyenler, 5 Ağustos 2024 ile 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek.

TEİAŞ'ın tekniker istihdamı için belirlediği kadro dağılımı ve çalışılacak şehirlerin listesi şu şekilde:

TEİAŞ 240 TEKNİKER ALIMI ŞARTLARI

Başvuruların ardından adaylar sözlü sınava alınacak. Sözlü sınava girecek adaylarda aranan şartlar şunlar:

- 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar arasında, en yüksek KPSS puanından başlanarak, açık pozisyon sayısının dört katı kadar aday;

- Öncelik hakkına sahip olan ve başvuru şartlarını karşılayan adaylar arasından, öncelik belgelerinin tarihi esas alınarak, en eski belgelerden başlanmak suretiyle, açık pozisyon sayısının dört katı aday ayrı listeler hâlinde TEİAŞ'a iletilecek ve bu adayların tamamı sözlü sınava davet edilecektir.

- İş gücü talebi, adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde yer alan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacaktır.