Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği evde çıkan tartışma sonucu gözü dönen bir şahıs, biri çocuk olmak üzere 4 kişiyi çekiçle ağır yaraladı. Olay, Kardeşköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi.

LGS tercihleri bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Evde Çıkan Tartışma Dehşete Dönüştü

Edinilen bilgiye göre, televizyon tamirciliği yapan M.G. isimli şahıs, H.D. (65) isimli ev sahibinin evine televizyon tamiri için gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle evde çıkan tartışma sonucunda, M.G. yanında bulundurduğu çekiçle önce H.D.'nin başına ve göğsüne, ardından H.D.'nin eşi N.D. (60), kızı H.G. (37) ve torunu B.G.'nin (6) başına vurarak onları ağır yaraladı.

Komşuların Müdahalesi ve Jandarma Ekiplerinin Olay Yeri İncelemesi

Evden gelen sesleri duyan komşular, hemen H.D.'nin evine giderek duruma müdahale etti. Şahıs, H.D.'nin komşuları tarafından evin dışında yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra onları ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralıların Durumu Ciddi

Hastanede tedavi altına alınan H.D.’nin kafa tasında parçalı kırık olduğu, sol kaburgasındaki kırık nedeniyle akciğerlerinin zarar gördüğü tespit edildi. Durumu ağır olan yaşlı adam, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi N.D.'nin ve torunu B.G.’nin kafa tasındaki çatlak nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirlenerek yoğun bakım servisine alındı. H.D.'nin kızı H.G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olayın ardından yaralıların yakınları, Nazilli Devlet Hastanesi’ne akın etti. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.