Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan bir termal otelde, müşterilere servis edilen Türk kahvesi skandal bir olaya neden oldu. Aile, kahvenin yanında içtikleri sıvının çamaşır suyu olduğunu fark etmeyerek, 2 yaşındaki çocuklarını hayati tehlikeye attı.

Olay, otelde bir ailenin yaşadığı korkunç anları gün yüzüne çıkardı. Restoranda Türk kahvesi içen aile, garsonun yanlışlıkla çamaşır suyu servis etmesi sonucu büyük bir trajediyle karşılaştı.

Cumhuriyetçilerin kongresinin yakınlarında alarm: Şüpheli öldürüldü Cumhuriyetçilerin kongresinin yakınlarında alarm: Şüpheli öldürüldü

Anne Zeynep Y., yaşanan dehşet dolu anları şu şekilde anlattı: "Pet şişeye çamaşır suyunu boşaltıyorlar, daha sonra tezgahın üstüne koyuyorlar. Daha sonra orada olduğunu unutuyorlar. O su şişesinden garson açıp bizim bardağımıza döküp üzerine de bir dilim limon koyup bize servis ediyor. Yani benim onun çamaşır suyu olduğunu tahmin etmem imkansız."

Ailenin su zannettiği çamaşır suyunu içtikten sonra nefessiz kalan 2 yaşındaki çocuk, hemen hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından aile, otel ve garson hakkında 'taksirle yaralama' suçundan suç duyurusunda bulundu.