Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir’in de bulunduğu 32 ildeki toplam 174 arsayı satışa sundu. Ayrıca, İstanbul'da bir rekreasyon alanını kiralama imkânı da sağladı.

TOKİ'nin açıklamasına göre, 6 milyar 653 milyon 300 bin 300 lira muhammen bedeli bulunan ve toplamda 6 milyon 957 bin 343 metrekare büyüklüğündeki arsalar Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde yer alıyor ve açık artırma ile satılacak.

Açık artırma 29 Ağustos'ta saat 10.30'da başlayacak. Etkinlikler Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak ve online teklifler "www.emlakyonetim.com.tr" adresinden alınabilecek.

CHP'den Açıklama: Özgür Özel’in Katılımı Sağlık Durumuna Bağlı! 'Ayağında Kırık Var' CHP'den Açıklama: Özgür Özel’in Katılımı Sağlık Durumuna Bağlı! 'Ayağında Kırık Var'

Arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. Satışa sunulan arsalar konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonları gibi çeşitli niteliklerde.

Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakyonetim.com.tr" sitelerinden veya 444 86 54 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.